Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Windows 10'un Xbox Uygulamasında Artık Tüm Oyunlar Kaydedilebilecek


      Windows 10 ile birlikte gelen Xbox uygulaması için Microsoft yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle uygulamaya önemli özellikler geldi.
 
     Güncellemenin getirdiği en önemli özellik artık Xbox App'i kullanarak herhangi bir oyun için kayıt alabileceğiz. Eskiden bazı oyunlarla sınırlı olan bu sistemin tüm oyunlara genişlemesi oyuncuları bir hayli sevindirecektir. Bunun yanında Game DVR'daki görüntüler üzerine uygulamadan ses kaydetme ve Xbox Store sekmesi gibi yenilikler bulunuyor.
 
       Bahsettiğimiz güncellemeyle gelen tüm yenilikleri detaylı bir şekilde aşağıdaki videodan görebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC
Gizlilik Tabanlı Yapım Republique Kutulu Olarak PS4'e Geliyor Intel Skylake İşlemcili Monster Oyuncu Bilgisayarları Oyun Deneyimini Arttırmaya Hazırlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.11.2015 14:57:57

0
Bende hem ps4 hem xbox one var ve oyun kayit etme konusunda sony nin eline su dökemez microsoft. PS4: Tek tusla (Share) 15 dakikaya kadar oyun cekme,Psn Plus gerekmiyor,Sadece usb stick takip videolari rahat bir sekilde mp4 formatinda PC ye gecirme,Sesli kayit vs vs XBox One:Game DVR Gold olmadan birseye yarmiyor HDD ye bile kayit edemiyorsun.Kayit edemeyince bir süre sonra siliniyor ve PC ye gecirmesi bir dert.Anca Gold olursa hafizya kayit ediyor.5 dakika ya kadar oyun cekiliyor,Sony nin Share tusuna benzeri birsey yaptilar simdi ama ne kadar cektigi belli degil 15 saniye cekiyor sonra kesiyor vs Yani oyun cekmek icin PS4 harika XBox One berbat.Bu fanboyluk da degil cunkü her konsolu oynarim ama Game Recording bakimindan Sony cok cok üstün.

bah988

20.11.2015 15:24:28

-3
Xbox one da donanım olsa belki sony i geçerde suan ciddi bi yükseliş var ama sony yi geçer mi geçemez.Hazır ps2 oyunları ps4 e geliyorken bide

F355 Challenge

20.11.2015 15:21:30

+1
2010 yılından kalma donanımı olmasa Xbox One güzel bir konsol oldu aslında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız