Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Inmost Switch ve PC Versiyonları 2020'nin İlk Çeyreğine Ertelendi

 
Yayıncı Chucklefish ve geliştirici Hidden Layer Games, bu yıl bitmeden çıkması planlanan Inmost'un Switch ve PC (Steam) versiyonlarının çıkış tarihinin 2020'ye ertelendiğini duyurdu.

Inmost geçtiğimiz aylarda Apple'ın oyun abonelik servisi Apple Arcade için çıkmıştı. Hidden Layer Games, Switch ve PC versiyonlarını iyileştirilmiş ve en iyi deneyimi sunacak şekilde çıkarmak istediklerini ve bunun için de biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti.
 
Inmost hikaye odaklı bir atmosferik bulmaca platform oyunu. Oyun her biri eşsiz oynanış stillerine sahip üç oynanabilir karakter, iki dünya arasında geçen iç içe geçmiş bir hikaye, çeşitli bulmacalar ve düşmanlar, keşfedebileceğiniz gizemler, piksel grafikler, üç saatlik oynanış süresi, seslendirilmiş ara sahneler ve Türkçe arayüz ve altyazı seçeneği sunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Inmost Chucklefish Hidden Layer Games atmosferik bulmaca platform oyunu
Sniper Ghost Warrior Contracts Çok Oyunculu Modu 2020'nin İlk Çeyreğine Ertelendi Yooka-Laylee and the Impossible Lair Epic Games Store'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Inmost
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız