Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Ward Polonya'da Yeni Bir Stüdyo Açıyor

 
   Infinity Ward, Polonya'nın Krakow şehrinde yeni bir stüdyo açacağı haberini duyurdu.

   Los Angeles'taki stüdyo ile yakından çalışacak Infinity Ward Polonya daha çok araştırma ve geliştirme ve mühendislik üzerine odaklanacak.
 
   "Infinity Ward Polonya'nın açılışı ile geliştirme kabiliyetlerimizin genişlemesini duyurmaktan heyecan duyuyoruz." dedi Infinity Ward patronu Dave Stohl. "Birinci sınıf bir Ar-Ge stüdyosu inşa ediyoruz. Bu genişleme, sektördeki işine kendini adamış ve başarılı ekiplerden biri olarak konumumuzu daha da sağlamlaştıracaktır.
 
   Infinity Ward'un şu ana kadar geliştirmiş olduğu oyunlar: Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 (Sledgehammer Games ile birlikte), Call of Duty: Ghosts ve Call of Duty: Infinite Warfare.

   Stüdyonun yeni oyunu 2019'da çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Infinite Warfare FPS Activision
Call of Duty: WWII Yılın En Çok Satan Oyunu Oldu Ghost of Tsushima Konsept Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.12.2017 19:33:14

0
Yeni oyun motoru ???

Shovel Knight

18.12.2017 18:23:32

0
cdpr den ders alsınlar

Kreuger

18.12.2017 17:28:42

0
100 senelik grafik motoruyla mars a gidip stüdyo acsan ne olacak ? bf1 deki grafik ve dinamiklere bakiyorum bravo diyorum birde cod oyunlarina bakiyorum tam tersi tamam cod daha arcade daha eglence odakli bir oyun lakin 3 firma ve her birisine 3 sene cod oyunlarini yapmasi icin zaman veriliyor ,adamlar yeni motor yapmak icin harcayacaklari zamani oyun ici satin alinabilecek kazik uygulamalara harciyorlar haliyle grafik motoruna zaman kalmiyor neyse cok uzattim sonucda kimse kimseyi zorlamiyor fakat bf1 ve Dice nin hakkini vermek lazim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Infinite Warfare
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız