Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

In Sound Mind - Oynanış Fragmanı

 
 
Yayıncı Modus Games ve geliştirici We Create Stuff, psikolojik korku oyunu In Sound Mind için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
Esrarengiz bir binanın koridorlarında uyandığında, ortamın kontrol edilemeyecek durumda olduğunu ve tümü aynı deneysel tedaviye maruz kalmış bir dizi kurbanı keşfetmen için ortamın yol gösterdiğini göreceksin. Yanıtları ararken tuhaf vizyonlar belirecek ve okkalı korkularla tanışacaksın... Ve bir de kedi Tonia ile.

Kült klasik Nightmare House 2'nin yaratıcılarından gelen In Sound Mind, çılgın bulmacalar ve benzersiz patron dövüşleri içeren muzip bir 1. şahıs psikolojik korku oyunudur. Görünüşe göre kaçamadığın tek yer olan zihnindeki iç çalışmalarda yolculuk ederken bir dizi sarsıcı anının içinden geç. 
 
In Sound Mind, 28 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkacak. Switch konsollarına ise daha sonraki bir tarihte çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu In Sound Mind birinci şahıs psikolojik korku oyun
The Riftbreaker 14 Ekim'de Çıkış Yapacak Shin Megami Tensei V - Nahobino Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
In Sound Mind
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız