Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Immortal: Unchained 7 Eylül'de Çıkacak

 
   Yayıncı Sold Out ve geliştirici Toadman İnteractive "ultra-hardcore aksiyon rol yapma oyunu" Immortal: Unchained için çıkış tarihi verdi.

   Immortal: Unchained 7 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Fiyatı $49.99 / €49.99 / £39.99 olacak.
 
   Daha önce duyurulduğu üzere, Kozmik bir olay sonucu çökmekte olan fütüristik fantezi dünyasında geçecek olan Immortal: Unchained'ta oyuncular "yaşayan bir silah" rolünü üstlenerek gerçekleşen felaketi sonlandırmaya çalışacak. "Ana karakterin zincirleri bir koruyucu tarafından çözüldü ve ona yeteneklerinin sadece dünyayı kurtarmak için gerekli olduğu söylendi. Kim olduğunuzu ve ne yaptığınızı hatırlamadan yola koyulmalı, görevinizi yerine getirmelisiniz."

   Geliştirici stüdyo oyunun From Software'ın Dark Souls serisinden esinlediğini belirtiyor. Hareketlilik, saldırı yönü ve iyi zamanlanmış kaçma olayları hayatta kalma için önemli bir rol oynayacak. Standart bir refleks shooter oyunundan uzak olan ve kolay da bir oyun olmayan Immortal: Unchained'ta öldüğünüzde kozmozun akışını denetleyen Monolith tarafından geri döndürüleceksiniz ancak oyun içinde topladığınız deneyim puanları öldüğünüz yerde kalacak. Tıpkı Dark Souls serisinde olduğu gibi. Kozmos, oyunda ziyaret edebileceğiniz birçok dünyadan oluşuyor ve bütün dünya Stream adı verilen bir ağ üzerinden birbirine bağlıdır. Stream'i keşfederek; ipuçlarını, teçhizatları ve ödülleri toplayarak Kozmos'u kurtarmak için yeterince güçlü bir silah haline geleceksiniz.

   Immortal: Unchained'ın senaryosu Anne Toole (The Witcher) ve Adrian Vershinin (Killzone: Shadow Fall ve Battlefield 1) tarafından yazıldı.
 
   Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Immortal: Unchained souls like souls benzeri dark souls ryo rpg aksiyon şiddet
The Crew 2 PC Sistem Gereksinimleri Unreal Gold Steam ve GOG'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kara duman

8.9.2018 12:32:42

0
oyun çıkmış oynayan varsa yorum alabiliriz

The_Rahip

22.5.2018 22:49:58

0
Ekran goruntusunu gorunce bir an Predator dedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Immortal: Unchained
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız