Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Katowice Avrupa Minor 16 Ocak'ta Başlıyor!

 
     Yılın ilk büyük CS:GO turnuvasının Avrupa Elemeleri 16 Ocak tarihinde Polonya'da başlıyor. ESL ve Intel tarafından düzenlenecek IEM Katowice Major turnuvasına Avrupa bölgesinden katılacak 2 takım, IEM Katowice Avrupa Minor turnuvasında belirlenecek.
 
     Elemelere aralarında temsilcimiz eski Space Soldiers kadrosunun da bulunduğu toplam 8 takım katılacak. Bunlar; North, OpTic, Windigo, mousesports, ENCE, Valiance, Vitality, ex-Space Soldiers. Avrupa Minor Eleme etabı için 50.000 dolar ödül havuzu belirlendi. Elemeleri kazanan 2 takım, IEM Katowice Major turnuvası ana eleme etabına katılma hakkı elde edecek. Ana eleme etabının ardından 1 milyon dolar ödül havuzu bulunan IEM Katowice 2019 Major turnuvası başlayacak. IEM Katowice Major turnuvasının elemeleri yalnızca Avrupa ile sınırlı kalmayacak. Eleme heyecanına; Avrupa, Bağımsız Bölgeler Topluluğu, Asya ve Amerika Bölgesinden takımlar da dahil olacak. Bu bölgelerden belirlenen takımlar Major turnuvanın ana eleme etabına katılma hakkı elde edecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Project Cars Geliştiricisi Video Oyun Konsolu Üzerinde Çalışıyor Call of Duty 2019 Ghosts 2 Değil

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız