Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Global Challenge 2020 CS:GO Turnuvasında Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi!

 
     ESL & Intel tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen "Intel Extreme Masters Global Challenge" 2020 Counter Strike: Global Offensive turnuvasında yarı final karşılaşmaları belirlendi.  
 
     Intel Extreme Masters Global Challenge 2020 turnuvasında yarı final bugün saat 18:00'da Natus Vincere - Astralis ve 21:30'da BIG - Liquid arasında gerçekleşecek. Kazanan takımlar pazar günü oynanacak büyük finale adını yazdıracak. Yarı final 3 maçlık, büyük final 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 
    500.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvada 8 takım yer aldı. Takımlar 4'erli olarak 2 gruba ayrıldı. A grubunda Vitality, Astralis, Chaos, Complexity. B grubunda; Natus Vincere, Liquid, Heroic, FURIA yer aldı. Grup aşamasında; en iyi 2 takım Playoff etabına yükseldi. 
 
     A grubunda temsilcimiz XANTARES'in yer aldığı BIG, 2'de 2 yaparak grubunu 1. olarak tamamladı ve adını üst tura yazdırdı. 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla Astralis, A grubunu 2. olarak tamamlayan takım oldu. B grubunda ise etabı 1. sırada tamamlayan takım Natus Vincere oldu. 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla Liquid, B grubunu 2. sırada tamamladı ve üst tura yükseldi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Metacritic: 2020'nin En Kötü Oyunları Anno 1701 History Edition Ubisoft Connect'te Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız