Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyrule Warriors'ta İki Kişilik Co-Op Modu Bulunacak


      Klasik Zelda yapısından uzaklaşarak Dynasty Warriors temasıyla karşımıza çıkacak olan Hyrule Warriors için yeni bilgiler paylaşıldı. Paylaşılan bilgilere göre oyunda 2 kişilik co-op modu bulunacak. Co-op modunda bir oyuncu Wii U Gamepad üzerinde bulunan ekranı kullanırken diğer oyuncu da oyunu televizyondan takip edecek. Gelen bir diğer bilgi ise Link dışında oynanabilir olacak diğer karakterler hakkında. Link'in yine ana karakterimiz olacağı oyunda Impa'yı da yönetebileceğiz.
 
     Hyrule Warriors'un savaş sisteminde Legend of Zelda serilerinden alışık olduğumuz tek düşmana kilitlenme özelliği bulunacak. Şu an için geliştirilme sürecinin %70'i tamamlanan oyun, Japonya için 14 Ağustos'ta çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak computerandvideogames.com tecmo koei nintendo zelda hyrule warriors wii u
SingStar'ın PS4 Sürümünde Akıllı Telefonlarımızı Mikrofon Olarak Kullanabileceğiz Blizzard, Starcraft 2 için Hile Geliştiren Programcılara Dava Açtı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.5.2014 12:29:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: normalim bu nasıl bi oyun olucak wiiu nun e3 tanıtımıyla alakası yok ordaki grafikler görselllik cok ama cok farklı bu oyunda uçmuşlar sanki biraz çıkıcak oyun zelda wii u deilmiydi hyrule warriors nerden cıktı ben twilight princess gibi muazzam bi youn bekliyodum bu nasıl olucak yardımcı olurmusunuz.
Bu oyun Legend of Zelda serisi değil spin-off bir yapım

normalim

22.5.2014 01:34:00

-1
bu nasıl bi oyun olucak wiiu nun e3 tanıtımıyla alakası yok ordaki grafikler görselllik cok ama cok farklı bu oyunda uçmuşlar sanki biraz çıkıcak oyun zelda wii u deilmiydi hyrule warriors nerden cıktı ben twilight princess gibi muazzam bi youn bekliyodum bu nasıl olucak yardımcı olurmusunuz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hyrule Warriors
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız