Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyper Light Drifter ve Nidhogg 2 Switch'e Geliyor

   Nintendo, aksiyon rol yapma oyunu Hyper Light Drifter ve side-scrolling bire bir kılıç dövüşü oyunu Nidhogg 2'nin Switch'e geleceğini duyurdu.
 
   Hyper Light Drifter (Yaz 2018)
 
 

Karanlık ve zorlu bir geçmişin yansımaları, hazine ve kan dolu vahşi bir diyarda yankılanıyor. Hyper Light Drifter, en iyi 16-bit klasik oyunlara benzer şekilde hazırlanmış, oyun mekaniği ve tasarımı büyük ölçüde geliştirilmiş bir aksiyon-macera RPG'sidir. Bu dünyanın avareleri bozuk tarihleri, kayıp teknolojileri ve unutulmuş bilgileri toplayanlardır. Bizim avaremiz ise doyumsuz bir hastalığa yakalanmış ve bu tehlikeli hastalığı yok etmenin bir yolunu bulma umuduyla Gömülü Zaman'ın topraklarında seyahat etmektedir.

   Nidhogg 2 (2018)
 
 

Kurallar basit. Diğer tarafa ulaşana kadar önüne çıkan herkesi öldür. Boğazlarını parçalayarak ustaca bertaraf et, oklarınla bağırsaklarını delik deşik et veya tekmelerinle beyinlerinin suyunu çıkar. Wurm yürekli olmayı pek önemsemez.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
The Banner Saga 1, 2 ve 3 Switch'e Geliyor Gorogoa PS4'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız