Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Bundle'da Macera Oyunlarında Büyük Fırsatlar

       
        Humble Bundle'da macera türündeki oyunlarda büyük fırsatlar var. Bu kampanyayla birlikte Secret Files: Tunguska, Stacking, The Novelist ve Syberia'ya istediğiniz miktarda para ödeyerek sahip olabilirsiniz.
 
        Eğer ortalama üzeri bir para öderseniz (şu an için 5.17 dolar) bu oyunlar arasına The Night of the Rabbit: Premium Edition, Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse, Always Sometimes Monsters ve bu oyunların müzik albümleri de eklenecek. Son olarak 8 dolar ve üzeri ödeme yaparsanız da The Raven – Legacy of a Master Thief Digital Deluxe Edition ve Blackwell Epiphany'ye sahip olabilirsiniz.
 
        Eğer macera türündeki oyunları seviyorsanız bu Humble Weekly Bundle fırsatını kaçırmayın. Bahsettiğimiz kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak humblebundle.com PC
Ultra Street Fighter IV'ün PS4 Sürümünde PS3 kolu kullanabileceksiniz Valve Sanal Gerçeklik Alanı için Yeni Bir İsmin Patentini Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız