Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

House Flipper, Xbox Game Pass'e Eklendi

 
 
Empyrean tarafından geliştirilen simülasyon ev tasarlama oyunu House Flipper sürpriz bir şekilde Xbox Game Pass ve Cloud Gaming'e eklendi. Bu bağımsız simülasyon oyununda oyuncular tamirat gerektiren evleri yenileyebiliyor ve çeki düzen verebiliyor.
 
House Flipper'da oyuncular bir tasarımcı ve tamirci rolünü üstleniyor. Kendinize ait bir mülk satın almadan önce yakınlardaki sakinlerin işlerini üstlenerek kendinize para ve itibar kazanabiliyorsunuz. Sakinler sizden evin bir kısmını veya tamamının yenilenmesini isteyebiliyor.
 
 
 
Oyunda yapılacak birçok iş bulunuyor. Bunlar arasında temizlik, duvar boyama, ısıtıcı montajı, duşlar, klimalar, hatta tüm mülkün döşenmesi yer alıyor. Yaptığınız bu işlerden memnun olanlar size iyi bir ödeme yapıyor. Paranızı bu şekilde biriktirerek yeni bir mülk sahibi olabiliyorsunuz.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
XIII Remake için Eylül'de Büyük Bir Güncelleme Geliyor İnteraktif Hikaye Oyunu Of Bird and Cage PS4 ve Xbox One Konsollarına Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız