Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Horizon: Zero Dawn'u Geliştirmek Killzone'dan Çok Daha Zor"


     Geçtiğimiz gece Horizon: Zero Dawn hakkında çok fazla detay verip, gizemini kaçırmamak istediklerini söyleyen Guerilla Games yetkilileri, bu tarz bir oyun geliştirmenin kendi açılarından nasıl olduğunu anlattı.
 
"Stüdyodaki yeni ekiple birlikte, bütün yeniliklerin bir arada toplanmış hali. Tamamen yeni bir oyun, yeni bir tür, açk dünya... Rahatlıktan bir buçuk mil uzakta olmak gibi.
 
Killzone: Shadow Fall'un çıkışından sonra bir çıkış oyunu yapmanın heyecanı içerisindeydik, bunun yaptığımız en zor şey olacağını sanıyordum. Horizon: Zero Dawn ile karşılaştırıldığında Killzone sönük kalır. Oyun her yönden ekip için çok daha zorlayıcı. Ama yeni bir şeyler yapıyor olduğunu bilmek, bunun geliştirici ekip tarafından desteklenmesi ve oyunun başarıya ulaşması bizim için konfordan çok daha önemli."
 
     Konuşmasının devamında Killzone serisinin geleceğine de değinen geliştiriciler henüz çok erken olduğunu ancak seriyi gerçekten çok sevdiklerini dile getiriyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
Lovers in a Dangerous Spacetime'ın Açılış Sinematiği Paylaşıldı Square Enix TGS'ye Götüreceği Oyunları Açıkladı, Sürpriz Bir Oyun Bizleri Bekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

veterangamer

8.9.2015 22:05:13

-1
Benim bu oyundan buyuk beklentim var keza guerilla games killzone ile zaten kendini kanitlamis tecrubeli bir firma. Kz sf yi genel kitle gibi bende pek begenmedim ama zaten onlarda kz ye bir sure ara verdiklerini soylediler. Bu oyunda büyük potansiyel olabilir. Ps4 ve xone a cikmis butun ex ler arasinda en iyisi şuanda bloodborne, ama bu oyun bloodborne un tahtını bile alabilir.

orangeblu

8.9.2015 19:59:56

0
Bu oyun da fazla abartılıyor kalite olarak shadow fall'dan farkı olmayacak bence. Bize uncharted, last of us gibi kaliteli exc oyunlar lazım.

Rapsody_izmir

8.9.2015 14:40:29

-1
quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X Keşke sektöre girip bizi bol bol etkileseydin kardeş.
Sen şimdi bu açıklamayı beğendiğini mi söylüyorsun? Demek ki hitap ettiği kesime göre iyi sayılırmış. Özür dilerim ben yanılmışım

bloodyfunfrog

8.9.2015 13:28:30

0
gizemini kaçırmamak olmasın ?

PHO3N1X

8.9.2015 13:16:12

0
Keşke sektöre girip bizi bol bol etkileseydin kardeş.

Rapsody_izmir

8.9.2015 12:33:33

-2
Bu açıklamalar neden hiç etkileyici değil. İki kelimeyi bir araya getiremeyen andavallılar nasıl oluyor da oyun yapabiliyor hayret.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız