Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Homelander Karakterinin Mortal Kombat 1'de Yer Alacağı Söyleniyor

 
 
Geçtiğimiz gün Activision'ın Call of Duty ve The Boys iş birliği kapsamında yeni videoları yayınlandı. Bu iş birliği kapsamında yeni CoD oyununa dizideki karakterlere dayalı operatörlerin geleceği ve yeni etkinliklerin yapılacağı açıklandı. Ancak gelişmeler sadece bununla sınırlı kalmadı ve söylenenlere göre Homelander karakteri Mortal Kombat 1 yer bulmaya hazırlanıyor.
 
Homelander karakteri MK 1'de yer bulacak mı?
 
 
 
CoD ve The Boys iş birliği kapsamında TikTok platformunda Vought International Studios adlı bir kanal yeni bir video yayınladı. Bu videoda Black Noir'ın (diğer karakterler de gelecek) Call of Duty'ye gelişi gösterildi ancak yorumlarda bundan daha fazlası yer aldı. Bu videonun altına bir kullanıcı "Mortal Kombat 1 için de olsa güzel olmaz mı?" sorusunu yazdı ve bunun üzerine videoyu yayınlayan kanal MK 1 için de onaylandı yorumunu aktardı. 
 
Şu anda resmi olarak böyle bir durum söz konusu değil ancak bu tarz iş birlikleri hayranları oyun tarafına çekme konusunda yardımcı olabiliyor. Diğer taraftan TikTok üzerinde bu videoyu yayınlayan kanal doğrulanmamış bir hesap olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bunun nedeninin kurgusal bir organizasyonu temsil etmesinden kaynaklandığı belirtiliyor. Aynı şekilde Vought'un Twitter hesabında 388.000 takipçi bulunuyor ve bu hesap da doğrulanmamış.
 
Homelander, Darick Robertson ve Garth Ennis tarafından oluşturulan The Boys çizgi roman serisindeki bir süper kahraman olarak karşımıza çıkıyor.
 
Mortal Kombat 1,19 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming dövüş aksiyon macera
Yeni Bir Çalışma Klasik ve Eski Oyunların Zamanla Unutulduğunu Ortaya Koyuyor EA Sports FC 24'ün Ultimate Sürüm Kapağı Ortaya Çıktı: İlk Fragman Geldi

BSC Misafiri

12.7.2023 08:51:43

0
Böyle saçma sapan girişimler yaparak neyin kitlesini kazanmanın peşindeler gerçekten anlamıyorum madem böyle girişimler geçiyor içinizden o zaman bırakacaksın oyun işlerini film dizi yap kardeşim biz mecbur değiliz senin yüzünden kanser olmaya hikaye lore more bişey bırakmadınız koskoca iki şirketin markası. Yazıklar olsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 1
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız