Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy için Multiplayer Modu Geliştiriliyor: Sizce Oynanır mı?

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, geçtiğimiz hafta çıkışını yaptı. Çıkalı bir haftadan az bir süre olmasına rağmen oyunun grafiklerini ve performansını iyileştirmeye ve yeni özellikler ekleyen birçok mod yayınlandı. Bunlar arasında ise şu anda geliştirilen çok oyunculu mod dikkatleri üzerine çekiyor.
 
Hogwarts Legacy multiplayer modu yolda
 
 
 
Hem oyun medyası hem de oyuncular tarafından genel olarak beğenilen bir yapım olan Hogwarts Legacy, bu yıl çıkış yapan büyük çaplı oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Beğenileri üzerine toplayan ve Harry Potter evrenini bizlere sunan oyun için hali hazırda birçok mod geliştiriliyor ve oyunculara farklı bir deneyim sunulmaya çalışılıyor. Bunlar arasında yer alan çok oyunculu mod, Yamashi tarafından geliştiriliyor.
 
Yalnızca Patreon destekçileri için sunulacak olan (ileride bu durum değişebilir) HogWarp modu, Avalanche Software tarafından geliştirilen açık dünya oyununa çok oyunculu bir yapıyı getiriyor. Mantık olarak güzel olan ancak daha yolun başında gözüken bu modun daha fazla geliştirilmeye ihtiyacı var.
 
Modun arkasındaki The Together Team adlı ekip, The Elder Scrolls V: Skyrim'in çok oyunculu sürümünün arkasındaki oluşum olarak karşımıza çıkıyor.
 
Mod geliştiricisi çok oyunculu yapı hakkında bir de video yayınladı. Videoyu izleyerek modun temeline göz atabilirsiniz.
 
Hogwarts Legacy şu anda dünya çapında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için mevcut. Oyun ayrıca 4 Nisan'da PlayStation 4 ve Xbox One için bunun yanı sıra 25 Temmuz'da Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.
 
Hogwarts Legacy HogWarp modu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Wild Hearts Çıkış Yaptı: Fiyatı Üzen Cinsten PS VR2 Oyunu Horizon Call of the Mountain için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

MaeglinElendil

17.2.2023 07:52:37

+6
Dostum aylardır BSC’de editörlük yapıyorsun. Şu haber dilinizi bir türlü düzeltemediniz. Başlığı okuyorum , Avalanche tarafından geliştirilen resmi bir MP modu geleceğini düşünerek habere giriyorum. Hayran yapımı mod çıkıyor. Lütfen şunlara biraz daha dikkat edin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız