Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hızlı Aksiyon Oyunu Gunhead, 8 Kasım Tarihinde Geliyor

 
 
Alientrap tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan nişancı, aksiyon, macera oyunu Gunhead, 8 Kasım tarihinde biz oyun severlerin karşısına gelmeye hazırlanıyor.
 
Eğlenceli bir bilim kurgu ve gelecek temalı nişancı oyunu içerisinde yukarılara doğru zıplayabiliyor, silahımızla beraber sağa sola doğru ateş edebiliyor, karşımıza çıkan drone'ları ve düşmanlar ortadan kaldırabiliyor ve istediğimiz şekilde uzayın derinliklerine doğru geçiş yapabiliyoruz.

Uzay gemilerini yağmalayabileceğimiz ve bir korsan robot rolünü üstlenebileceğimiz yapan içerisinde hızlı tempolu ve nişancı bir yapı bizlere aktarılıyor ve bu hızlı tempolu içerisinde yer aldığımız süre boyunca da sürekli olarak düşmanlarla beraber karşılaşabiliyor ve faremizle beraber de sürekli olarak ateş ettiğimizi deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla hızlı tempolu nişancı aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız ve bir yandan da bilim kurgu içeriğine dalış yapmak istiyorsanız gerçekten de ideal bir içeriği bizlere sunuyor diyebiliriz.

Devam oyunu içerisinde karşımıza çıkmaya hazırlanan yapımda elbette uzay teması yer alıyor. Stratejik ve hızlı tempolu oyun içerisinde roguelike bir nişancı deneyimi geliyor ve bu deneyim farklı unsurlarla beraber harmanlanıyor. Oyunda farklı farklı oluşturulmuş bölgeler bulunuyor ve yıldız gemilerine binebiliyor ve aynı zamanda bu yıldız gemilerini de istediğimi< şekilde ortadan kaldırabiliyor ve alt edebiliyoruz.
 
 

Meydan okumaya sürekli olarak yüz tuttuğumuz ve uzaylı düşmanları burada ortadan kaldırmaya çalıştığımız yapımda davetsiz misafirlerle beraber de karşılaşabiliyor ve bir robot olarak burada yerimizi alabiliyoruz. Elimizde burada farklı farklı cephaneler bulunuyor ve bu cephaneyle beraber de karşımıza gelen düşman gemilerine ve dronları ortadan kaldırmaya çalışıyor aynı zamanda görevimizi burada layıkıyla yerine getirmeye başlıyoruz. Geminin merkezi olan çekirdek sisteminin yok edilmesiyle beraber görevin başarılı olması oyundaki temel amacımız olarak karşımıza çıkıyor ve yapım içerisinde hızlı tempoyla beraber de aynı şekilde arka planda yer alan müzikler oldukça önem arz ediyor.

Oyunda kullanabileceğimiz çeşitli silahlar bulunuyor ve geliştirici ekibin belirttiğine göre proje içerisinde 50'den fazla silah seçeneği bulunuyor ve bu silahlarla farklı şekillerde ilerleyebiliyor ve aynı zamanda farklı yapılandırmalarla ve 4 silah yuvası ile beraber bu silahlar arasında geçiş yapabiliyoruz. Örneğin oyun içerisinde 4 farklı silahı Hızlı Silah seçim yuvasına atabiliyor ve bu seçimde beraber de yerimizi alabiliyoruz.

Bunun dışında oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca bu silahları istediğimiz şekilde değiştirebiliyor ve hızlı tempo ile beraber de bu seçenekler arasında istediğimizi özelleştirilebiliyor ve hızlı yuvaya istediğimiz silahı atayabiliyoruz. Nişancı özelliği ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda her düşmanın kendine özgü çeşitli yapıları bulunuyor ve burada yer aldığımız süre boyunca da bu yapılarla beraber karşılaşabiliyor ve her bir düşmanın farklı bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz. Dolayısıyla bir düşman karşımıza hızlı bir şekilde gelebiliyor ve diğer düşman ise arkamızdan dolaşarak farklı bir taktik benimseyebiliyor. Dolayısıyla oyunda etrafımıza iyice bakmaya çalışıyor ve etrafımızı kolaçan ederek de ilerlemeye koyuluyoruz.
 
 

Nişancı unsurları ile beraber yer aldığımız oyunda yoğun çatışmalar bizleri bekliyor ve bu yoğun çatışmaları elbette hızlı tempo ile beraber harmanlanıyor ve arka planda yer alan müziklerle beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki arka planda yer alan müzikler oldukça önem arz ediyor ve bu müziklerle beraber de oyuna daha hızlı bir şekilde bağlanabiliyor ve oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda aynı zamanda kendimize ait donanımları belirleyebiliyor ve bu seçimlerle beraber de haritaya bir bakış atabiliyoruz.

Bunun yanı sıra karmaşık görevlerle beraber burada karşılaşabiliyor ve aynı zamanda güvenlik sistemlerini ortadan kaldırmak için de elimizden geleni yapabiliyoruz. Bunun dışında oyunda karşımıza farklı farklı drone'lar çıkabiliyor ve bu drone'ları alt etmek için de elbette kendi saldırı planımızı alıştırabiliyor ve bu saldırı planıyla beraber de farklı cephanelerle beraber kendimizi tanıtabiliyor ve bu cephanelerle beraber istediğimizi yapabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda özelleştirebileceğimiz bir yapı bulunuyor ve bu yapı ile beraber de hızlı tempolu bir nişancı oyunu içerisinde yerimizi alabiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve hızlı temalı nişancı bir yapıya adım atmak istiyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
 

Oyun gerçekten de uzay temasıyla ve nişancı unsurları ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor ve eğlenceli bir yapı ile beraber de buradaki yerinize alabiliyorsunuz. Oyunda yer aldığınız sürece siz de görebilirsiniz ki grafikleri ve animasyonların oldukça ilgi çekici bir şekilde karşına çıktığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla oyunda çizgi tarzı ile beraber karşımıza çıkan bir yapı söz konusu ve bu yapı ile beraber de elimizdeki silahları ateşleyebiliyoruz.
 
Oyunda ilgi çekici atmosferler, düşmanlar ve düşman çeşitliliği bulunuyor ve bu çeşitlilikle beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz aynı şekilde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bu bölgeleri de dilediğiniz gibi keşfedebiliyoruz. Ancak sürekli olarak karşımıza düşmanlar geldiği için de hızlı tempo içerisinde kendi silahlarımızı ateşleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde nişangahımızın oldukça güçlü olması gerekiyor ve nişan aldığımız noktada da gerçekten de stabil gibi bir deneyim elde etmemiz gerekiyor. Çünkü burada usta olmamızın sebebi elbette elimizdeki silahı doğru şekilde doğru zamanda düşmanların üzerine tutmak ve böylece düşmanlar ortadan kaldırmak.
 
 

Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gibi bildirim alabilirsiniz. Aynı şekilde bu tarz hızlı tempolu ve eğlenceli yapımlardan hoşlanıyorsanız ve boş vakitlerinizi hiçbir şey düşünmeden ve arka planda bir hikaye yer almadan doldurmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz aynı zamanda oyunun şu anda Steam sayfası üzerinde bir demo sürümü bulunuyor ve bu demo sürümüyle beraber oyunun bir kısmını ücretsiz olarak deneyebiliyor ve ücretsiz olarak deneyimlediğiniz demoyla beraber elbette oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Dolayısıyla demo sürümünü deneyerek oyunu satın alıp almayacağınıza ve aynı zamanda istek listenize ekleyip eklemeyeceğinize de karar verebiliyorsunuz. Haliyle bu demo sürümünü denemenizde ve indirdiğinizde fayda buluyorum.

Son olarak oyunun Türkiye fiyatı şu an için belli değil ancak oyun çıkış yaptığı zaman bu fiyatı görebilir ve böylece oyunun fiyatından haberdar olabilirsiniz. Fakat oyunun yüksek bir fiyatlandırma ile beraber karşımıza çıkmayacağını söyleyebilir ve alınabilir bir miktarla beraber de karşımıza çıkacağını belirtebiliriz. Oyun bağımsız bir ekip tarafından bizlere sunulmayı bekliyor ve beklentilerinizi de elbette düşük tutmanızda fayda var. Diğer taraftan geliştirici ekibin bundan önce çıkardığı daha farklı oyunları bulunuyor. Onlara da yine Steam sayfası üzerinden göz atabilirsiniz. Burada ise yukarıda bahsettiğim gibi nişancı ve uzaylı teması bulunuyor.
 
Oyun fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Gunhead
Achilles: Legends Untold Tam Sürüme Kavuşuyor İzometrik Hayatta Kalma Oyunu Broken Roads İlgi Çekici Ortamları Sunuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız