Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman: Sniper, iOS için Yayınlandı

  
     Hitman: GO'dan sonra, serinin bir diğer mobil oyunu olarak duyurulan Hitman: Sniper, sessiz sedasız bir şekilde, her zaman olduğu gibi ilk olarak Kanada AppStore'da yayınlandı.
 
     Square Enix Montreal tarafından geliştirilen ve sıralama listeleri dolayısıyla rekabete dayalı bir yapım olan Hitman: Sniper, çok yakın zaman içerisinde dünya genelinde de yayınlanacak. iPad 2 sonrası, iPad Mini sonrası ve iPhone 4S sonrası cihazlarda oynanabilecek olan yapım, ücretsiz, ancak oyun içi satın alımlar barındırıyor.
 
Oyun ülkemiz için yayınlandığında bağlantılar eklenecektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman Hitman: Sniper Square Enix Square Enix Montreal iOS Android
Borderlands: The Pre-Sequel'den Claptrap Oynanış Videosu Steam'de Ubisoft'un Arcade Oyunlarına %50 İndirim Var

*Meteora*

3.10.2014 23:48:46

0
10 Dakikalık oynanış videosunu izlemiştim.Bedava olması, silahları güncelleyebilmemiz, birisini başkasının üstüne düşürerek öldürme gibi bir kaç olaya şahit oldum.Fakat maleseef hikaye modu hakkında bir şeyler görememiştim, sanırım görevler rastgele yerlerde geçecek.Hani androide çıkan oyunlarda hikaye aranmaz, ama bir kaç gönderme olsa fena olmaz. İnternette 3 aydır Kanada'da oynanabilir olduğu söyleniliyor.İlginç...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman: Sniper
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız