Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman: Sniper Assassin PS4, Xbox One ve PC için Derecelendirildi

 
   Şubat ayında Avustralya'da derecelendirilmesinden sonra Hitman: Sniper Assassin bu kez de Kore Oyun Derecelendirme Kurulu tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için derecelendirildi.

   Geliştirici Io Interactive henüz Hitman: Sniper Assassin isminde bir oyunu resmi olarak duyurmadı. Benzer isimde şu ana kadar çıkmış iki oyun bulunuyor: Hitman: Sniper (iOS, Android) ve Hitman: Sniper Challenge (PlayStation 3, Xbox 360 ve PC).

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
Pillars of Eternity 2: Deadfire'ın DLC'leri Duyuruldu PlayStation Store'da Büyük Japon Oyunları İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

26.4.2018 18:56:21

+2
Bizim istediklerimizin olması için yeni nesil oyuncuların hepsinin nuke yeyip ölüp, şu anki piyasadaki arz/talebin komple çökmesi lazım.

porsux

26.4.2018 18:04:34

+1
Serideki en sevdiğim oyun Silent Assassin. Sebebi ise Sniper olarak oynayışımızın etkin oluşu. Öyleki oyunun finali bile bir sniper düellosuydu. Ben bu seriden her daim Silent Assasin'in sniper ağırlığının Contracts 'te ki ağır ve son derece özel atmosferle birleşimi bir oyun istedim. Tek kurşunla işi bitirebileceğimiz fakat o konuma gelene kadar bin dereden su getireceğimiz bölüm tasarımları. Bunlardan da öte istediğim şey ise Jesper Kyd'ın tekrardan seriye döndürülmesi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız