Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman Üçüncü Bölüm Marakeş Ücretsiz Oldu

 
 
   IO Interactive Hitman'in üçüncü bölümünün bulunduğu HITMAN - Yaz Paketi'ni ücretsiz olarak yayınladı. 31 Temmuz'a kadar ücretsiz olarak sunulacak. Aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.
 
 

Yeni ve eskinin buluştuğu, zıtlıkların kenti Marakeş'e (Fas) hoş geldin.
 
HITMAN Yaz Paketini indir; sefer görevi, gerginlik kontratları, konum ustalığının 20 seviyesi ve 120+ meydan okuma dahil 3. Bölümdeki her şeyi yaşa! Ayrıca 'ICA Tesisi' konumundaki her şeye erişebileceksin.
 
Yaz Paketi içeriği:
 
- 3 sefer görevi; kesilen sahnelerin hepsi dahil
- 8 gerginlik kontratı
- 120+ meydan okuma
- 24 Başarı
 
Not: Oyuna erişim sadece Yaz Paketi dönemi içindir ama oyunun tam sürümünü satın alırsan, kayıtlı ilerlemen tam sürüme aktarılır.

 
   HITMAN - Yaz Paketi fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IO Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
No Man’s Sky NEXT Güncellemesi Third-Person ve Multiplayer Modu Ekleyecek Dante's Inferno ve RUSE Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

18.7.2018 16:32:59

+2
Oyun Türkiye oyuncuları tarafından çok tutmadı ama nedense bizim çoğu konuda yaptığımız huyumuzu, alışkanlığımızı bu konuda da yapıyoruz bilmeden, bakmadan, araştırmadan yazıyoruz. Oyun zaten hikaye odaklı. Hem serinin tarihini yeniden yazıyor bir nevi seriye reboot atıyor hem de devam ediyor. Bildiğimiz efsane haline dönen Agent 47 diğer oyunlarda yaptığımız çoğu görevi yapmış ama oyunların işlediği bazı şeylerde yaşanmamış, değiştirilmiş. İnanılmaz detaylı, uzun bir hikaye yok tabi ki fakat ara sahneler ve konuşmalardan birçok şeyi yakalıyorsunuz. Zaten oyun episodic olarak tasarlanması konu işlenişine de yedirilmiş. Bu oyunu bir dizinin ilk bölümü gibi düşünebilirsiniz. Zaten 3'ün bile yolda olduğu haberleri var. Episodic olması ilk başta beni de rahatsız etmişti fakat benim bir bölümü tamamlamam 20 saat sürdü. Çoğu oyun 20 saat sürmüyor bile ki bunu hadi ben her şeyi görmek istediğim için araştırdım 20 saat sürdü, ben o kadar oynamam derseniz bile bir bölümde tamamen bambaşka olaylar, öldürme yöntemleri var. Oynadığınız bölümü tekrar oynama huyunuz yoksa bile ki benim normalde yoktur ama bu oyunda bambaşka yollar, öldürme yöntemleri, ilk oynayışta görmediklerinizin sınırı yok. Öyle haritada gösterdiğini yapayım, geçeyim bir daha bakmayım diyorsanız zaten Hitman tarzı oyunlar sizin tarzınız değildir.

Haplo

18.7.2018 12:20:57

0
Böyle yapılabildiğini bilmiyordum, teşekkür ederim. Peki neden Steam'den ekleyemiyoruz? Hitman DLC'lerine bakıyorum, sözde bedava olan Marrakesh de dahil hepsinin yanında 13 TL yazıyor (ilk bölüm "Paris" hariç). Aynısı, ikinci bölüm olan Sapienza'yı verdiklerinde de başıma geldi. Ne yaparsam yapayım bir türlü ekleyememiştim DLC'yi kütüphaneye. Hitman'in yayımcı ve yapımcılarını kınıyorum. Şu anda saçma şekilde Hitman ep 1 ve 3 var kütüphanemde.

Johnny Silverhand

18.7.2018 08:37:54

+1
Steamdb.info giriş yapın. Bu dlc’yi aratın. Sağ üstte install yazısına tıklayın hata verse de eklenmiş olur.

ReDeYe_46

18.7.2018 00:56:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: iamburak Nasıl alabiliyoruz bu bölümü
Hitman Oynayın 13 gün ücretsiz yazana tıklıyorsunuz ve oyunu indirmeye başlıyor.

iamburak

17.7.2018 23:49:17

0
Nasıl alabiliyoruz bu bölümü

cntzlm

17.7.2018 19:48:18

+2
Böyle böyle tüm oyunu ücretsiz verecekler :D keşke eskisi gibi hikaye odaklı yapsalardı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız