Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman GO Mobilde Ücretsiz

 
 
Square Enix, sıra tabanlı strateji oyunu Hitman GO'yu mobilde kısa bir süreliğine ücretsiz dağıtıyor.

Oyunu 23 Nisan'a kadar iOS ve Android cihazlardan oyunu ücretsiz edinebilirsiniz.

App Store apple.co/2RaLfMd
Google Play bit.ly/39HNwEY
 
Hitman GO, özenle hazırlanmış diyorama tarzı dekorlara sahip, sıra tabanlı bir strateji oyunu. Düşmanlardan kaçmak için ızgara sistemindeki hücreler arasında stratejik olarak hareket edecek, hedefini bertaraf edecek, sımsıkı korunan yerlere sızacaksınız. Her hareketi önceden tasarlayacak, düşmanın dikkatini dağıtma, kılık değiştirme, keskin nişancı tüfekleri ve hatta 47'nin kendine has tabancaları gibi tüm araç ve yöntemleri kullanacaksınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman Hitman Go Square Enix Square Enix Montreal IO Interactive Mobil
Resident Evil 2'de Leon Kennedy'i Seslendiren Paul Haddad 56 Yaşında Hayatını Kaybetti Xbox One X Cyberpunk 2077 Limitli Sürüm Konsol Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ornitorenk_Perry

19.4.2020 14:55:47

0
En önce Lara Croft GO'yu alıp bitirmiştim en çok o ilgimi çektiği için. Sonra Hitman ve Deus Ex'i de satın aldım onu sevince. Hitman bittikten sonra ileride Deus Ex versiyonunu da oynayacağım inşallah.

BSC Misafiri

18.4.2020 14:31:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Ornitorenk_Perry Aylar önce satın almıştım ve son 1-2 aydır da oynuyorum haftada 2-3 kere. Güzel bir bulmaca oyunu. Çok zor değil ama tatmin ediyor istenilen görevleri başarmak da. Eğer severseniz Lara Croft GO'yu satın alın sonrasında, bundan daha güzel o.
Hocam bunun deus ex versiyonu var (Deus Ex MD çıkmadan önce yayınlanmıştı) ona da bak derim. Bunu sevdiysen o da fena sarar seni :)

Ornitorenk_Perry

18.4.2020 00:09:20

0
Aylar önce satın almıştım ve son 1-2 aydır da oynuyorum haftada 2-3 kere. Güzel bir bulmaca oyunu. Çok zor değil ama tatmin ediyor istenilen görevleri başarmak da. Eğer severseniz Lara Croft GO'yu satın alın sonrasında, bundan daha güzel o.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman GO
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız