Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 3 PC'de Epic Games Store'a Özel Olacak

 
Geliştirici IO Interactive, Hitman 3 PC versiyonunun bir süreliğine Epic Games Store'a özel olacağını duyurdu.
 
IO Interactive CEO'su Hakan Abrak tarafından belirtilene göre "Hitman 3'ün yayıncılığını kendimiz yapmamız bağımsız bir stüdyo olarak oldukça iddialı hedeflere ulaşmada IO Interactive için büyük bir adım. Epic Games ortaklığı bize Hitman 3'ü tam hayal ettiğimiz gibi yapma özgürlüğünü verecek."
 
Bu duyurunun şerefine Hitman Game of the Year Edition 27 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olacak.
 
Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store) için Ocak 2021'de çıkacak.

İngiltere bölümünün tanıtıldığı fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman III IO Interactive PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
Enter the Gungeon ve God's Trigger Epic Store'da Ücretsiz; Haftaya Hitman ve Shadowrun Collection Psikolojik Gerilim Oyunu Martha is Dead Xbox Series X'e de Gelecek; Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

22.8.2020 21:49:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: tunc4y Sen beğenmiyor olabilirsin ve ya ali veli ahmet.oyunların iyi ya da kötü olması değil muhabbet. Muhabbetin noktası tamamen antiepic tavrının olması. Steam in ilk halini görmemiş ergenler burada epicte şu yok epicte bu yok vs diye edebiyat yapıyor. Steamde piyasa neredeyse 15 20 senelik bir platform oradaki çoğu özelliklik sonradan eklenmiştir. Piyasaya çıkar çıkmaz bu özelliklerin olmadığını cahil oyuncular bile farkında ama inatla epice çamur atmaktalar. Benim umrumda bile olmaz steam epic origin uplay vs olması nerede ucuz ise oradan alırım. Benim için öenmli değil başarımı göstermesi saati göstermesi vs. Steamde de aynı oyunu oynayacağım epicte de, benim için oyundan aldığım tatminlik önemli platformdan aldığım değil. O yüzden 15 20 yıllık steam ile 1 yıllık epic özellikleri kıyaslanırken insaflı olmak gerek. Bırakalım fanboyluğu çıkarımız neyse o olmalı. Fiyat politikası indirim biletleri vs belki yarın öbürgün epic özel oyunlar tr dil ile çıkabilir değil mi?
Zaten steam o yıllarda atılım yapmasa şuan uplay,origin,epic gibi programlar zaten olmazdı bide epic store 2018 yılında çıktı ve epic özel oyun derken hepsi 1 yıl özel kalıyor ve türkçe dil cidden güzel hayaller.

TheNewAtilla

22.8.2020 17:20:01

0
Cloud save sonbahardan beri var düzgün çalışıyor.

Guest-CA5FFA1B5

22.8.2020 14:18:36

+2
Sen beğenmiyor olabilirsin ve ya ali veli ahmet.oyunların iyi ya da kötü olması değil muhabbet. Muhabbetin noktası tamamen antiepic tavrının olması. Steam in ilk halini görmemiş ergenler burada epicte şu yok epicte bu yok vs diye edebiyat yapıyor. Steamde piyasa neredeyse 15 20 senelik bir platform oradaki çoğu özelliklik sonradan eklenmiştir. Piyasaya çıkar çıkmaz bu özelliklerin olmadığını cahil oyuncular bile farkında ama inatla epice çamur atmaktalar. Benim umrumda bile olmaz steam epic origin uplay vs olması nerede ucuz ise oradan alırım. Benim için öenmli değil başarımı göstermesi saati göstermesi vs. Steamde de aynı oyunu oynayacağım epicte de, benim için oyundan aldığım tatminlik önemli platformdan aldığım değil. O yüzden 15 20 yıllık steam ile 1 yıllık epic özellikleri kıyaslanırken insaflı olmak gerek. Bırakalım fanboyluğu çıkarımız neyse o olmalı. Fiyat politikası indirim biletleri vs belki yarın öbürgün epic özel oyunlar tr dil ile çıkabilir değil mi?

RealArek

22.8.2020 05:27:00

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Ozikaza Burada boş yapan varsa o da sizsiniz her epic konusunun altında mızmızlanıyorsunuz. Bu adamlar sektöre çok hızlı girdiler ve daha yeniler sen Steam'in ilk zamanlarını biliyor musun da konuşuyorsun. Origin'de falan sorun yaşamadım demişin de daha düne kadar leş gibi launcherı vardı. Burada zaten kimse Epic launcherına mükemmel demiyor ama adamlara süre tanımak lazım, zamanla kullanışlı hale illa ki gelecektir. Göz boyuyorlar, reklam yapıyorlar diyorsunuz varsın reklamını yapıyor olsun bunlar bizim işimize geliyor mu? geliyor, gerisi tüketici olarak bizi alakadar etmemeli. Bir tasarımcı olarak şunu da ekliyim hiç bir arayüz kusursuz veya sorunsuz çıkış yapmaz, kullanıcıların deneyimleriyle zamanla geliştirilir.
Epic haberi derken hitman 3 haberinin altına yorum yazdım ben hane ayrıca steamın ilk zamanlarını biliyorum ama o dönem piyasada başka programda yoktu onuda biliyorum ayrıca düne kadar leş gibi program dediğin origin yıllar önce düzeldi epic için zaten süre tanıyoruz benim dediğim olay şu adamlar herkese açık olan oyunları birden tak artık 1 yıl bizim malımız oynamak istiyenler buraya gelsin diyo ben buna karşıyım.

RealArek

22.8.2020 05:22:53

+2
quote:

Orjinalden alıntı: big Left epic oyunları hapsediyo demek kadar çocukça bi argüman olabilir mi ya aynı şeyi origin'e uplay'e diyo musun ? netflixle anlaşan bi filmi ben bu filmi amazon prime'da izleyecektim niye netflixle anlaştın diyebiliyo musun ? şu argümanın god of war neden xboxa çıkmıyor kardeşim demekten farkı yok,adam oyununu çıkarırken o platformla anlaşmış git ondan al oyuncu değil misin ? ama yok steam fanboyu olmak bunu gerektirir.fanboy olmayın müşteri olun rekabet her zaman her yerde iyidir.xbox360 olmasaydı bugün playstation bu kadar iyi bi konsol olmazdı.
Alakası yok kardeşim xbox sağolsun mp paralı yapan ilk konsol sony devam etiriyo sanki ps 4 ve xbox one içinde 50 tane mağaza mı var 1 tane var adamlar özel oyunlarını çıkartıyo kendi firmalarına pc başka en büyük örneği metro exodus adamlar birden çekildi 1 yıl sonra steama geri geldi normal mi bu sence herkes tepki gösterdi bana diyosun ama çok güzel epic fanboyluğu yapıyosun böle uzar gider.

Ozikaza

22.8.2020 04:48:23

0
Burada boş yapan varsa o da sizsiniz her epic konusunun altında mızmızlanıyorsunuz. Bu adamlar sektöre çok hızlı girdiler ve daha yeniler sen Steam'in ilk zamanlarını biliyor musun da konuşuyorsun. Origin'de falan sorun yaşamadım demişin de daha düne kadar leş gibi launcherı vardı. Burada zaten kimse Epic launcherına mükemmel demiyor ama adamlara süre tanımak lazım, zamanla kullanışlı hale illa ki gelecektir. Göz boyuyorlar, reklam yapıyorlar diyorsunuz varsın reklamını yapıyor olsun bunlar bizim işimize geliyor mu? geliyor, gerisi tüketici olarak bizi alakadar etmemeli. Bir tasarımcı olarak şunu da ekliyim hiç bir arayüz kusursuz veya sorunsuz çıkış yapmaz, kullanıcıların deneyimleriyle zamanla geliştirilir.

big Left

22.8.2020 03:02:35

+2
epic oyunları hapsediyo demek kadar çocukça bi argüman olabilir mi ya aynı şeyi origin'e uplay'e diyo musun ? netflixle anlaşan bi filmi ben bu filmi amazon prime'da izleyecektim niye netflixle anlaştın diyebiliyo musun ? şu argümanın god of war neden xboxa çıkmıyor kardeşim demekten farkı yok,adam oyununu çıkarırken o platformla anlaşmış git ondan al oyuncu değil misin ? ama yok steam fanboyu olmak bunu gerektirir.fanboy olmayın müşteri olun rekabet her zaman her yerde iyidir.xbox360 olmasaydı bugün playstation bu kadar iyi bi konsol olmazdı.

RealArek

22.8.2020 02:55:37

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Ozikaza Anlamazla hocam anlamazlar, onlar için Steam dururken oyunu Epic'den alınca ihanet etmiş oluyorlar. Belki de Epic olmasa Microsoft oyunlarını veya Ea'in oyunlarını nasıl oynayacaklardı Steamciklerinde.
Kardeşim ne boş yaptınız ya ben steam, origin, uplay,microsoft store, battle.net, socialclub, bethesda.net ,epic store hepsini kullandım aralarında en kötüsü microsoft store sonra bethesda.net ondan sonra epic pc format atım control geri yükledim bir baktım save yok wwz oyniyim dedim mp odaklı zaten sıkıntı olmaz dedim oyun girdim save yok ee ne saçma şey bide burdan oyun mu alıcam kalsın sözde cloud save atıyor yersen daha çalışmıyor steam dışında en çok uplay ve origin kullanıyorum onlarda bu tarz saçmalıklar yaşamadım ve arayüzleri daha çok kullanışlı 50 tane mağaza var konsollarda olsa herkes isyan eder bizim gibi bide oyunları özel yapıyor niye steam gibi tek el olmuycaz diyo yersen bedava oyun verip göz boyuyo kalite sıfır.

Babblebabble

21.8.2020 17:46:14

0
Steam'e gelirse bakarız. Yazık oldu yine. Bir de üstüne yine episodic yapıp tüy diksinler, tam olur Oyun piyasasında son iki senede olan olaylar beni yeni sistem toplamaktan soğuttu, gerçekten. Half Life Alyx, Cyberpunk ve RDR2 haricinde kasa toplamak için beni güdüleyen hiçbir şey yok. Sadece bunlar için de değer mi onu düşünüyorum, bakalım. Ya da interneti halledip bu oyunları stream edip bırakacağım toptan oyun işlerini. Ne yeni oyunlardan hayır var ne de istediğimiz platforma alabiliyoruz artık. Moku çıktı yani...

Ozikaza

21.8.2020 15:51:23

+2
Anlamazla hocam anlamazlar, onlar için Steam dururken oyunu Epic'den alınca ihanet etmiş oluyorlar. Belki de Epic olmasa Microsoft oyunlarını veya Ea'in oyunlarını nasıl oynayacaklardı Steamciklerinde.

Ozikaza

21.8.2020 15:25:28

+1
Şurada Steam'i savunanlar arasında Steam kütüphanemde daha çok oyun vardır ama ben bu kadar kasılmadım. Beleş oyunlardan dem vuranlar 7/24 beleş Steam keyi kovalayan tipler olması da ayrı bir ironi. Ayrıca %30 luk kesinti senin için bir şey ifade etmiyor olabilir ama yapımcılar için büyük bir oran.

FU-Frank Underwood

21.8.2020 11:54:50

+1
epic games PC oyunculuğuna zararlı neden mi? çünkü oyunları kendi mağazasına hapsediyor. PC'de exclusive terimini getiren ilk firma bak PC dedim ps veya xbox demedim. siz aldığınız bedava oyunlarla epici sevebilirsiniz ama inanın bana avrupa, amerika gibi ülkelerde bütçesi yeten oyuncular her türlü steam i tercih ediyorlar. hatta epicden bedava alıp deneyip gidip steamden full fiyatına alıyor adamlar.

Hugh Jackman

21.8.2020 11:15:47

0
Oyun saati hesaplıyor hocam.

TheNewAtilla

21.8.2020 09:58:13

+3
Şirketlerin iyi niyetlisi kötü niyetlisi olmaz. Bunlar hayır kurumu değil. Steam yerel fiyatlandirmayla kalite hizmet sunuyor kullanıyoruz. Epic de bedava oyunlar ve indirim kuponlarıyla cazibesini artırıyor. Ben steam, origin, uplay, xbox, battle.net, epic hepsini kullanıyorum. Pc oyunculugu=steam gibi bir algı yaratiliyor bu yanlış.

Shovel Knight

21.8.2020 09:46:01

+8
sıkıntının exclusive oyunlar olduğunu steamin caf caflı olmasının konuyla alakalı olmadığını bir türlü anlayamadılar kafa basmıyor çünkü, biz epig den beleş oyun alıyor şunu yapıyor bunu yapıyor diye kimseye saldırmazken kendi halimizde isyan ederken geliyorlar rörörö rarara sen nasıl epig sevmezsin senin steamde hissen var bilmem ne bence senin epigde hissen varki bu kadar savunuyorsun, steam in tekelliğine çok karşısınız ama epig oyunları hapsedince sıkıntı yok niye epig beleş oyun veriyor oyuncu dostu hey Allah ım yarabbim, epig steamin caf cafına karşı beleş oyunlarla milletin aklını çelsin başka şeylerle çelsin ama oyunları hapsetmesin ben epig i niye kullanmak zorundayım istediğim yerden alıp oynamak istiyorum şunu koca kafanız bir türlü anlayamadı beleş oyunlarla gözünüz kör olmuş durumda steam kimseye sadece benim mağazamda sat diye para vermiyor kimseye baskı yapmıyor herkes kendi imkanlarıyla oyununu çıkarmakta özgür ama sorarsan steam tekel bütün oyunları zorla kendi mağazasını hapsediyor %30 kesintisiyle kimseye kuruş vermiyor gaddar bir şirket

kataaay

21.8.2020 09:34:20

+2
Epic'den platforma özel oyun saçmalığını bırakmadan, launcherını Steam ile rekabet edebilecek hale getirmeden bir halt olmaz. İçinde sepete birden fazla oyun ekleyemediğiniz, başarımların olmadığı (yakında eklenecekti diye hatırlıyorum), topluluk forumlarının yer almadığı (oyuncuların birbiri ile tanışmasını ve bilgi paylaşmasını sağlayan forumlar), oyun içi arayüzün bulunmadığı, doğru düzgün bir çalışma sistemi olan oyun atölyesinin bulunmadığı vb. bunun gibi birçok nedenin sayılabileceği bir launcherın Steam karşısında en ufak bir şansı olmaz uzun vadede. Bugün Fortnite'dan gelen paralarla verdikleri beleş oyunların ve platforma özel yaptıkları oyunların sonu elbet gelecek (Fortnite öldüğü zaman). Bakalım burada kendisini öven kitleler o zaman da bu berbat launcherı olan oluşumu övmeye devam edecek mi ?

kataaay

21.8.2020 09:28:41

+2
Control dışında aralarında iyi oyun var mı cidden ? Belki AC Valhalla olabilir ancak onu da çıkmadığı için bilemiyoruz. Borderlands 3 ise gayet sıradan bir Borderlands oyunu. Bunun dışındakilerden Division 2 mi iyi oyun ? Breakpoint mi ? WWZ mi ? Bunların hepsi kendilerinden önceki oyunlarda bulunan mekanikleri kopyalayıp başarısız oynanış deneyimleri ile sunan oyunlar. Bunun kanıtı da WWZ dışında bu bahsi geçen oyunların hem puanlarının düşük olması hem de satış rakamlarının berbat olması.
quote:

Orjinalden alıntı: tunc4y "saydığın oyunları iyi oyunlara örnek olarak mı saydın bilmiyorum ama hepside kötü oyunlar " burdan sonrasını okumaya bile gerek duymadım kusura bakmayın.

Johnny Silverhand

21.8.2020 09:29:37

+2
Benim arkadaşlarım, oynamayacağım oyunu almam diyorlar. Evet bedava olsa bile. Biri oynadığı oyunlara para veren ayrıca. Başlığa gelecek olursam, hitman 2 ön sipariş yapmıştım. Kısa bir süre sonra %30 gibi indirim almıştı. Pişman olmuştum ön sipariş yaptığıma. Steam’e şayet bir sene sonra gelirse %60-70 indirimle gold sürümünü alırız. Bir sene Epic’de kalsın sorun değil. Bir sene oynamayız.

CaptainReinhard

21.8.2020 05:08:13

+9
Steam'de 180'den fazla oyunu ve 200'ü aşkın DLC'si olan birisi olarak her açıdan Epic Games'i destekliyorum. Bir kaç sene sonra bu vizyon ile çok daha iyi yerlere gelecekler ve Steam'in tahtını sallamaya başlayacaklardır tamamen oyuncu dostu politika izliyorlar Steam'in aksine.

RealArek

21.8.2020 04:14:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla Ben olmasın demiyorum işin özü oyun oynamaktır. Topluluk, profil sayfası falan bunlar mezedir
Pc için konuşuyorum bu kadar kaliteli bir launcher başka bir yerde görmedim.

TheNewAtilla

21.8.2020 04:07:12

+1
Ben olmasın demiyorum işin özü oyun oynamaktır. Topluluk, profil sayfası falan bunlar mezedir

RealArek

21.8.2020 03:30:48

+3
quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla Steam’i instagram gibi kullananlar var ahahahha. Profil sayfası, topluluk sayfası falan tamam olsun da küçükken kasedi makineye takar tüplü ekrana ateş ederek oyunlar oynardik. Ne ara oyunculugu instagrama çevirdiniz??
Bu adamların ne kadar kaliteli bir iş yaptığını gösteriyo eskiden evet tüplü ekranda tabancayla ateş ederdik ama zaman değişiyor adamlar oyuncuları birleştirdi pc ölüyor dediklerinde yeniden canlandırdı korsanı büyük oranda azaltı bu büyük bir başarı bu atığın yorum çok saçma xbox ve ps dediklerini zaten yapıyo steam niye yapmasın ki epic games ders alması lazım.

TheNewAtilla

21.8.2020 01:59:58

+4
Steam’i instagram gibi kullananlar var ahahahha. Profil sayfası, topluluk sayfası falan tamam olsun da küçükken kasedi makineye takar tüplü ekrana ateş ederek oyunlar oynardik. Ne ara oyunculugu instagrama çevirdiniz??

Ozikaza

21.8.2020 01:51:23

+3
Bu Staem'de hissesi olmamasına rağmen Epic'e saldıranlar kadar komik bir topluluk yoktur. Bir firmayı tekelleştirmeye ne kadar meraklısınız arkadaş, şu sektöre sizler gibi babasının firmasını savunurmuşcasına savunanlar kadar zarar veren kimse yoktur. O yok bu yok diyorsunuz o saydığınız özellikleri Steam bir günde mi getirmiş acaba ? Son zamanlarda tembelleşen Valve'ı canlandıracak tek bir firma var o da Epic dir. Yatın kalkın mızmızlanacağınıza dua edin Epic çekilmesin bu sektörden. Yoksa daha çok söversiniz neden eskisi gibi adam akıllı indirimler gelmiyor veya HL3 nerede diye.

TheBadu

21.8.2020 01:13:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Lordiman891 Milletin bu Epic Games'den oyun almam huyuna kıl oluyorum sanki her birinin hissesi var Steam ve Valve üzerine ölümüne fanboyluk yapıyorlar.
Hicbir seyin fanboyu degilim ama soyle bir bakiyorum Epicten almak icin hicbir sebep goremiyorum. - Achievement yok. - Oyun saati de saymiyor. - Community sayfasi yok. - Oyuncu profili yok. - Tum kutuphanem Steam'de oldugu icin orada biriktirmeye devam etmek istiyorum. Acikcasi bu tarz exclusivity hamleleri beni bir oyuncu olarak Epic'ten daha da sogutuyor, verdikleri bedava oyunlar bana bunlari unutturmuyor maalesef.

CaptainReinhard

20.8.2020 22:20:37

+6
Milletin bu Epic Games'den oyun almam huyuna kıl oluyorum sanki her birinin hissesi var Steam ve Valve üzerine ölümüne fanboyluk yapıyorlar.

big Left

20.8.2020 21:42:12

+2
epic_haterları_triggered.mp4

Guest-CA5FFA1B5

20.8.2020 21:25:44

+11
"saydığın oyunları iyi oyunlara örnek olarak mı saydın bilmiyorum ama hepside kötü oyunlar " burdan sonrasını okumaya bile gerek duymadım kusura bakmayın.

RealArek

20.8.2020 20:53:28

+3
Zaten ara oyun olarak yapılıyodu 1 yıl bekleriz sıkıntı yok sonra Steama gelince indirimli alırız hiç kusura bakmasın o özürlü programdan oyun almam 1-2 kere yaptım bu hatayı daha yapmam bedava oyunları ekliyorum girmiyorum Steam candır adamlar kalite onlarda oyunları özel yapsa o zaman ortalık karışır Epic çok yanlış yolda gidiyo indirim falan iyi ama ilk kendisini geliştirmesi lazım özel oyun politikasından çıkması lazım.

Philipp_Plein

20.8.2020 20:31:27

0
Oyunun grafikleri next gen ile alakası yok tam bir çöp. Bu adamlar animasyon özürlü ayrıca. Zerre beklentim yok, resmen bir önceki oyunun DLC’si gibi.

BSC Misafiri

20.8.2020 19:56:39

0
R.i.p Hitman

CooLSwAp

20.8.2020 19:48:23

+1
Yazık olmuş

Shovel Knight

20.8.2020 19:37:52

+3
saydığın oyunları iyi oyunlara örnek olarak mı saydın bilmiyorum ama hepside kötü oyunlar ayrıca bu zamana kadar oynamadığım bir sürü oyun verdiler sadece umrumda değil bedava diye alıp oynamak zorunda değilim, oynamıcağım şeyi bedava almamakta saçmalık falan değil bedava mal baldan tatlıdıra çok alışmışsınız benim gibi birini görünce garipsiyorsunuz, resim yapmaktan hoşlanmıyorsam bedava resim kursu var diye gidip zorla resim dersi mi almam lazım

FU-Frank Underwood

20.8.2020 19:33:21

0
Yazık oldu. Hitman kardeşimizi severdim ama o artık benim için mezar oldu. FU epig

Guest-CA5FFA1B5

20.8.2020 19:27:06

+13
quote:

Orjinalden alıntı: Shovel Knight sağol ben almiyim size epig ile başarılar, bu salaklar yapımcılara para yedirip durdukça düzgün oyun falan çıkmaz nasılsa maliyeti epig karşılıyor gerisini koyver gitsin, bu parayla daha iyi bir oyun yapacaz lafıda en büyük yalanlardan biri
Control , Bordersland 3 , World War Z , Division 2 , AC Vallaha , Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint , Bu oyunlar epic'e özeldi , bazıları steame 1 sene sonra çıktı bazıları çıkmayacak. Kullanıcı için iyi olan bir şey için neden ego yapıp "ben almayayım" diyorsun? Haftaya bedava Hitman verecekler , oynamamış olsanız , "yok ben almamayım" mı dersiniz? Bedava verilen oyunu almamak saçmalık olmaz mı ?

Hidetaka Miyazaki

20.8.2020 19:03:28

+3
Epik Türkiyede ki oyuncular için nimettir.

Yanfo

20.8.2020 18:49:09

0
yine bizim yüzümüzü güldürdün Epic! sana +1 rep knk.

Shovel Knight

20.8.2020 18:41:17

+8
sağol ben almiyim size epig ile başarılar, bu salaklar yapımcılara para yedirip durdukça düzgün oyun falan çıkmaz nasılsa maliyeti epig karşılıyor gerisini koyver gitsin, bu parayla daha iyi bir oyun yapacaz lafıda en büyük yalanlardan biri

big Left

20.8.2020 18:40:10

+1
patron çıldırdı şampiyonluk istiyor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız