Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Keşif Oyunu Some Distant Memory'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncılığını Way Down Deep'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Galvanic Games'in yaptığı hikaye odaklı keşif oyunu Some Distant Memory'nin çıkış tarihi bir video ile  duyuruldu. Nintendo Switch; (Nintendo eShop), PC (Steam) ve Mac için çıkacak olan oyun 14 Kasım'da piyasaya sürülecek.
 
Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Some Distant Memory, hikaye ağırlıklı bir keşif oyunu.

Batan şehir Houston'ı bulmak için, bir profesör olarak oynuyorsunuz. Kaynaklar azalıyor. Yozlaşmış bir alg çiçeği kalan her şeyi tehdit ettiği için, Dünya'nın hayatta kalan birkaç kolonisi için işler kötüye gidiyor. Yıllardır sistematik bir şekilde kalıntıları belirtmeden atıkları araştırıyorsunuz. Görevinizdeki ana yoldaşlarınız, Collapse'tan bu yana insanlığı yönlendiren bir fener olan AI, ARORA ve sizi güvende tutmakla görevlendirilen yeni kaşif olan bir Komutan.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu some distant memory keşif hikaye odaklı steam nintendo switch
Rainbow Six Siege'in Cadılar Bayramı Etkinliği Duyuruldu StarSeries i-Lig Sezon 8 Turnuvasının İkinci Gün Karşılaşmaları Oynandı!

mehmehcik_71

23.10.2019 23:40:14

0
Güzel oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Some Distant Memory
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız