Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hideki Kamiya, Scalebound'un iptali için Microsoft'tan Özür Diledi

 
 
Aksiyon - RPG öğelerini barındıran ve başlangıçta 2017 yılında Xbox'a özel olarak çıkış yapması planlanan Scalebound, ne yazık ki iptal edildi. 
 
Cutscenes adlı bir YouTube kanalında yayınlanan yeni bir videoda Kamiya, Scalebound'un nasıl ortaya çıktığını ve neden iptal edildiğini açıklıyor. Kamiya oyun hakkında şu ifadeleri kullandı: ''Scalebound, Microsoft ile birlikte çalıştığımız bir projeydi. Bizden iyi şeyler bekliyorlardı ve projeyle bu beklentileri karşılamamız gerekiyordu. Bu da Microsoft ile ekip kurmak ve oyunu Xbox konsolunda (Xbox One) yayınlamak anlamına geliyordu . Bir kez daha üst düzey bir oyun yapma arzum vardı. 
 
Çocukluğumdan beri fantastik dünyaları severim. Kılıçların, büyülerin ve ejderhaların olduğu dünyalardan her zaman zevk almışımdır. Her zaman bu tema etrafında bir şeyler yapmak istedim. Ancak bu durum, içerisinde yer aldığım PlatinumGames için büyük bir zorluk barındırıyordu.
 
Alışık olmadığımız bir ortamda çalışıyorduk. Unreal motoru üzerinde geliştirmeler yapıyorduk. Ayrıca çevrimiçi özelliklere dayalı bir oyun inşa etmek için gerekli bilgi birikiminden de yoksunduk. 
 
Aşmamız gereken engeller çok büyüktü. Yeterince tecrübeli değildik ve o duvarı aşamadık. Dolayısıyla bunu dört gözle bekleyen oyunculardan ve ayrıca bir iş ortağı olarak bize güvenen Microsoft'tan da özür diliyorum. Hem yaratıcı hem de PlatinumGames üyesi olarak özrümü kabul etmenizi istiyorum.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle rpg aksiyon
Bramble: The Mountain King için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Arena of Valor: Yeni Çağ Herkesi Ödüllü Turnuvaya Davet Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ziromen

22.11.2021 16:05:19

0
Halamı bu muhabbet, sony bu arada 20 tane özel oyun çıkardı hala bu oyunun iptali konuşuluyor.

BSC Misafiri

20.11.2021 11:55:21

+1
Crackdown 3 çöpünü şişirip bu oyunu iptal eden xbox hayatının hatasını yaptı. God of War, Horizon Zero Dawn, Bloodborne, Demon's Souls, Breath of the Wild tarafından adeta ezildi.

BSC Misafiri

20.11.2021 11:55:03

0
Zamanında bu durum için MS'ye yüklenmişlerdi halbuki işin aslı böyleymiş. Bizim Microsofttan özür dilememiz lazım asıl.

Jack Rabbit Slims

20.11.2021 10:32:56

+3
Öyle değil hikaye singleplayerdı zaten. Çevrimiçi özelliklerle (cloud) grafikleri, oyunun fiziklerini iyileştireceğini iddia ediyordu Microsoft. Yani donanım + cloud gamingi birlikte kullanacaktı oyun.

Lord Melkor

19.11.2021 23:55:12

+2
Ben bu oyunu single sanıyordum ve iptaline üzülmüştüm. Çevrimiçi yazdığını görünce iptal olduğuna sevindim bile diyebilirim

BSC Misafiri

19.11.2021 23:48:58

0
sony e gelince bir sıkıntı olmuyor ama nedense!

Source

19.11.2021 22:23:56

0
Hayallerimizle oynadı çok beklediğim bir oyundu :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız