Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hi-Fi Rush, Xbox için büyük bir hit oldu

 
 
Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve bu yılın Ocak ayında Bethesda Softworks tarafından yayınlanan ritim tabanlı oyun Hi-Fi Rush için çeşitli yorumlar yapıldı. Xbox Oyun Pazarlama Başkan Yardımcısı Aaron Greenberg, Hi-Fi Rush'ın "kazanması gereken parayı kazanmadığı" yönündeki iddiaların ardından Twitter'da küçük bir açıklama yaptı ve konuya açıklık getirdi.
 
Hi-Fi Rush, Xbox için büyük bir hit oldu
 
 
 
Game Mess Decides podcast'inin son bölümünde Industry Insider'dan Jeff Grubb, Hi-Fi Rush'ın "kazanması gereken parayı kazanmadığını" söyledi. Bu söylem dünya çapında çeşitli tepkilerin ortaya çıkmasına sebep oldu ve bu konuya açıklık getirmek üzere Aaron Greenberg çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
Greenberg, Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide şunları söyledi: "Hi-Fi RUSH, hem bizler hem de oyuncularımız için büyük bir hit oldu. Tango Gameworks ekibinin bu sürpriz oyunla beraber hamle yapması bizi gerçekten de mutlu etti.” 
 
Bethesda'nın belirttiğine göre oyun 1 Mart itibarıyla iki milyon oyuncuya ulaştı. Ayrıca Şubat sonunda oyun yönetmeni John Johanas, oyunun yayınlandıktan yaklaşık bir ay sonra 10.000 Steam kullanıcı incelemesi aldığını söyledi. 
 
Hi-Fi Rush şu anda Xbox Series ve PC için mevcut.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming ritim pc
INDIE Live Expo 2023 etkinliğinde 200'den fazla oyun sergilenecek League of Legends EMEA Masters 2023'te Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

karakarqa

23.4.2023 12:57:54

+1
yarım saat zor dayandım oyuna :D

DrUckmann

22.4.2023 23:25:47

+3
İnanmamizi istedikleri adam ayni zamanda Xboxlari alttaki yalanla pazarlayan adam ... Ancak böyle birisi o çöp Ben10 oyununa hit der ...

ziondasonisyan

22.4.2023 16:17:56

+1
Aynen 😄
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hi-Fi RUSH
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız