Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heroes of the Storm'un Karma Etkinliği CraftWars Başladı

 
Nexus'un bugüne dek gördüğü en büyük karma etkinliğe hazır olun. Heroes of the Storm'un CraftWars etkinliği resmi olarak oyunda! CraftWars yamasıyla beraber yeni kostümler, binekler, sıradaki Nexus Anomalisi, en son kahraman yenilemeleri ve fazlası beğeninize sunulacak.
 
YENİ KOSTÜMLER VE BİNEKLER

CraftWars'la birlikte StarCraft ve WarCraft evrenlerinin kesiştiği bir dünyayı keşfedeceğiz. CraftWars'da Bıçaklar Kralı Arthas tüm dünyalara hükmediyor. WarCraft evreninde bir prens olan Anduin, StarCraft evreninde de aynı unvanı koruyarak Dominion İmparatoru Anduin olarak karşımıza çıkıyor. Gazlowe ve StarCraft SCV'sini bir araya getiren Mineral Madencisi Gazlowe'sa kahraman yenilemesiyle birlikte oyundaki yerini alıyor.
 
 
KAHRAMAN YENİLEMELERİ
 
Kahramanlar ara sıra gözden geçirilerek yenilenebiliyor. Bu seferse D.Va ve Gazlowe güncellenerek daha güçlü dövüşçüler haline geliyor.
 
YENİ NEXUS ANOMALİSİ
 
  
Heroes of the Storm'un dördüncü ve en yeni Nexus Anomalisi olan Gladyatör Madalyonu, oyunculara kitle kontrolü ve engelleme etkilerini ortadan kaldıracak kısa süreli bir Durdurulamaz güçlendirmesi sunuyor (5 dakika bekleme süresi). Önceki Nexus Anomalileri gibi bu Nexus eğlencesi de sınırlı süreliğine burada olacak. Bugünden itibaren onu deneyebilirsiniz!
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard dota blizzard dota starcraft blizzard all-stars blizzard allstars heroes of the storm
Nintendo, Switch'in Üretimini %20 Artırıyor Call of Duty: Warzone'a Araçlar Geri Döndü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heroes of the Storm
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız