Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Here They Lie Duyuruldu

Here They Lie
 
   Yeni bağımsız yapımcı Tangentlemen tarafından PlayStation 4 ve PlayStation VR için özel olarak geliştirilen Here They Lie duyuruldu. 
 
   Here They Lie duyurusu ile beraber yayınlanan bu videoda diğer korku oyunlarına oranla tamamen hikaye odaklı olacak, yani bizi oturduğumuz yerden zıplatacak bir türden değil kısacası.
 
   Tuhaf mekanlar, ilginç yaratık tasarımları ile berber bakalım Here They Lie bizleri ne kadar korkutacak göreceğiz. Here They Lie’nin çıkış tarihi ise önümüzdeki son bahar.

Bu haberin bağlantısı
URL
E3 E3 2016 Sony Ubisoft Microsoft EA Bethesda Nintendo
Dead Rising 4’den 15 Dakikalık Oynanış Videosu Verdun Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kennnn

14.6.2016 16:35:59

+5
Yıllardır bu kadar dolu dolu bir şov izlememiştim sony baya iyiydi canlı orkestra ile tüm oyunları gerçek zamanlı müzikler ile sundu. Az konuştular çok ve güzel oyun gösterdiler ve üstüen Resident Evil 7'nin ilk demosunu şu an psn'den indirip oynayabiliyorsun daha ne olsun. Sunup bitti ama hala güzel oyun duyuruları geliyor.

Ouroboros_Tasarım

14.6.2016 16:07:50

+2
days gone beni etkiledi

Metal-Gear

14.6.2016 15:53:51

+11
Sony kafayı kırdı oyun üstüne oyun duyuruyor adamlar. :D Neo'da bi çıksın atlayacam ya direk, çılgın bir 2017 sezonu yapacak adamlar. Hele GoW4... Detroit, Last Guardian vs. lan neler var. Seneyede bi Last of Us 2 duyurulsun tamam 2018'i de kapatırlar. :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
E3 2016 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız