Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3 2016 Game Critics Ödülleri Sahiplerini Buldu

 
   E3 2016'nın en iyilerinin seçildiği Game Critics ödülleri bugün itibarıyla sahiplerini buldu. Oyun medyasından 40 farklı üyenin oylarıyla belirlenen etkinliğin kazananlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Not: Kazanan oyunlar koyu renk ile belirtilmiştir. Ayrıca bu etkinliğin sadece denenebilir oyunlar üzerinden değerlendirilmeye alındığını hatırlatalım. Death Stranding, Mass Effect: Andromeda, Prey ve Spider-Man gibi oyunlar bu sebeple aday gösterilmedi. Sadece God of War grafikleri için özel övgü ödülünü aldı.
 
Şovun En iyisi

- Battlefield 1 (DICE/EA)
- Dishonored 2 (Arkane/Bethesda)
- Horizon Zero Dawn (Guerrilla/Sony Interactive Ent.)
- Sea of Thieves (Rare/Microsoft Studios)
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)
- Titanfall 2 (Respawn/EA)

En Orijinal Oyun

- Abzu (Giant Squid/505 Games)
- Detroit: Become Human (Quantic Dream/Sony Interactive Ent.)
- Horizon Zero Dawn (Guerrilla/Sony Interactive Ent.)
- Sea of Thieves (Rare/Microsoft Studios)
- We Happy Few (Compulsion Games)

En İyi Konsol Oyunu

- Battlefield 1 (DICE/EA)
- Dishonored 2 (Arkane/Bethesda)
- Horizon Zero Dawn (Guerrilla/Sony Interactive Ent.)
- The Last Guardian (genDESIGN/Sony Interactive Ent.)
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)

En iyi PC Oyunu

- Battlefield 1 (DICE/EA)
- Civilization VI (Firaxis/2K)
- Dishonored 2 (Arkane/Bethesda)
- GWENT: The Witcher Card Game (CD Projekt Red)
- Warhammer 40,000: Dawn of War III (Relic/Sega)

En İyi VR Oyunu

- Batman: Arkham VR (Rocksteady/WBIE)
- Resident Evil VII (Capcom)
- Star Trek: Bridge Crew (Red Storm/Ubisoft)
- The Unspoken (Insomniac/Oculus Studio)
- Wilson's Heart (Twisted Pixel/Oculus Studio)

En İyi Donanım

- Oculus Touch (Oculus VR)
- PlayStation VR (Sony Interactive Entertainment)
- Xbox One S (Microsoft)

En İyi Aksiyon Oyunu

- Battlefield 1 (DICE/EA)
- Call of Duty: Infinite Warfare (Infinity Ward/Activision)
- Gears of War 4 (The Coalition/Microsoft Studios)
- Lawbreakers (Boss Key/Nexon)
- Titanfall 2 (Respawn/EA)
 
En İyi Aksiyon Macera Oyunu

- Dishonored 2 (Arkane/Bethesda)
- Horizon Zero Dawn (Guerrilla/Sony Interactive Ent)
- Mafia III (Hangar 13/2K)
- The Last Guardian (GenDesign/Sony Interactive Ent.)
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)

En İyi RPG

- Deus Ex: Mankind Divided (Eidos Montreal/Square Enix)
- Final Fantasy XV (Square Enix)
- South Park: The Fractured But Whole (Ubisoft SF/Ubisoft)
- Tyrrany (Obsidian/Paradox)
- Persona 5 (Atlus)

En İyi Dövüş Oyunu

- Absolver (Sloclap/Devolver)
- Injustice 2 (NetherRealm/WBIE)
- Tekken 7 (Bandai Namco)
- The King of Fighters XIV (SNK/Atlus)

En İyi Yarış Oyunu

- Forza Horizon 3 (Playground Games/Microsoft Studios)
- F1 2016 (Codemasters)
- Gran Turismo Sport (Polyphony Digital/Sony Interactive Ent.)

En İyi Spor Oyunu

- FIFA 17 (EA Canada/EA)
- Madden NFL 17 (Tiburon/EA)
- Pro Evolution Soccer 2017 (Konami)
- Steep (Ubisoft Annecy/Ubisoft)
 
En İyi Aile Oyunu 

- LEGO Dimensions (TT Games/WBIE)
- LEGO Star Wars: The Force Awakens (TT Games/WBIE)
- Skylanders: Imaginators (Toys for Bob/Activision)

En İyi Online Multiplayer

- Absolver (Sloclap/Devolver)
- Battlefield 1 (DICE/EA)
- Lawbreakers (Boss Key/Nexon)
- Sea of Thieves (RARE/Microsoft Studios)
- Titanfall 2 (Respawn/EA)

En İyi Bağımsız Oyun

- Absolver (Sloclap/Devoler)
- Abzu (Giant Squid/505)
- Cuphead (Studio MDHR)
- Inside (Playdead)
- We Happy Few (Compulsion Games)

Bu haberin bağlantısı
URL
E3 E3 2016 Sony Ubisoft Microsoft EA Bethesda Nintendo
PS Vita Sonunda Twitch Uygulamasına Kavuştu (GÜNCELLEME) Bundan Sonra Microsoft'un Bütün Yeni Oyunları PC için de Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.8.2016 10:03:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: patren goty titan fall 2 olcak
Breath Of The Wild, God of War ve Horizon Dawn Zero varken biraz zor

Dr Kentachi

7.7.2016 23:53:16

0
Türkiye de oyunculuk neden gelişmiyor işte tam da bundan adam hayatında zelda oynamamış veya oynayabilecek zekaya sahip değil ama yorum yapmaktan da geri durmuyor.
quote:

Orjinalden alıntı: paynetothemax Zelda=ÇÖP
Arkadaşım ben en son nintendo wii satın aldım aslında 7. jenerasyondan sahip olduğum tek konsol bana göre diğer rakiplerinden çok çok iyiydi. ps3 kötüydü demiyorum çevremde arkadaşlarımda vardı ödünç aldım ses getiren bütün exclusive oyunları da satın aldım arkadaşlarımın cihazlarından oynadım ama konsolu almaya gerek duymadım.keza xbox cephesinde işler iyice boka sardı ellerinde son bir iki oyun kalmıştı onların da pc ye gelecek olmasından dolayı xbox ta lükse kaçıyor.8. jenerasyon çok mu iyi peki şimdiden yeni cihazlar duyruldu. açıkçası NX duyurulduğundan beri maaşımdan köşeye ufak birikimler yapıyorum. Sırf Zelda için bile NX alabilirim.

Kennnn

6.7.2016 21:35:05

+2
quote:

Orjinalden alıntı: fazliboz görünüş tarz ve evreni tamamen çocuksu değil yanılıyorsunuz wind waker ve bu oyun daha renkli gözüküyor olabilir ancak serinin diger oyunları gayet normal yer yer karanlık ve ciddi havada oluyor eğer aradığınız buysa
Bırakın arkadaş kime neyi anlatıyorsunuz. Oynamasınlar erkeklikleri zarar görür, çevresinde yuhalanırlar, dışlanırlar evlenemezler. :D oynamasın onlar. Erkeeek onlar.

paynetothemax

6.7.2016 21:30:13

0
Zelda=ÇÖP

İdrak İstimlak

6.7.2016 21:09:09

+2
Ne cahil cühela insanlar var, hayatında acaba bir Zelda oyunu oynamak nasip olmuş mu sana? Muhtemelen vuruldukça köşeye sinip canının dolmasını beklediği, kapıları NPC'lerin otomatik olarak açtığı CoD türevi oyunlar daha fazla hoşuna gidiyordur ya da God of War gibi h&s oyunlardan daha ötesine kafa basmıyordur. Evet biz de severiz GoW ama Zelda gibi bir efsane yanında son 10 yılın oyunları bebe işi kalıyor kimse kusura bakmasın. Buradan iddia ediyorum herhangi bir Zelda oyununu şu mesajı yazan üye yardım almadan mümkün değil bitiremez, mevcut mesajdan anlaşılan IQ seviyesi zaten gerekli kalifikasyonu karşılamıyor.

BSC Misafiri

6.7.2016 20:58:37

+2
quote:

Orjinalden alıntı: paynetothemax çöp işte kardeşim baaaaaaaaaariz çöp zelda bizim gibi yetişkin oyuncular için çöp. çocuklar için güzeldir lafım yok ama bana göre çok baaaaariz çöp. ULAN GOD OF WAR VARKEN ZELDE NEDİR YA!??????????????
Uzun zamandır cahilliğini bir konu başlığında defalarca tescillemek için yırtınan birini görmüyordum :D Üstüne birde kalabalık havası verebilmek için ''bizim gibi yetişkin oyuncular'' ibaresi düşünce oldukça komik hatta acınası bir duruma düşmüşsün. Okumadan veya okuduğunu anlamaktan aciz bir şekilde yorum yapmanda ayrıca düşündürücü. Haberi giren editör arkadaş özellikle belirtmiş; denenebilir oyunlar arasından seçimler yapılmış haliyle God of War kapsama alanı dışında kalıyor anlayabildin mi? Ayrıca nasıl bir sığ bir zihniyetle hiç oynamadığın 30 yıllık bir oyun serisine ''çocuklar için güzeldir'' diyebiliyorsun? Bir oyunu oynamadan beğenmeme gibi bir yeteneğe sahipsen beğenenlere ''çocuk'' diyerek saygısızlık yapma haddini kendinde nasıl bulabiliyorsun? Mesela ben God of War ve Legend of Zelda serisinin bütün oyunlarını oynadım, ikisi de birbirinden harika oyun serileri ama tek bir seçim şansım olsa Hyrule evreninde geçen Legend of Zelda'yı daha kaliteli, eğlenceli, zorlu bir oyun olarak nitelendirebilirim. God of War oyununu herkes rahatlıkla bitirebilir ama Legend of Zelda'yı her oyuncu bitiremez, oldukça zordur ve God of War ortalama 9-10 saatte bitirilen bir oyun iken Legend of Zelda'yı en aşağı 30-40 saat oynarsın hatta 200-300 saat oynayanlar bile var internet örnekleriyle dolu. Yabancı sosyal paylaşım sitelerinde de pek çok cahil insan yorumu gördüm ama senin yorumların dumur edici ve tam arşivlikler, senin gibiler bir kitabın cildine bakarak bile içeriğine not verebilecek kapasitede oldukları için önyargına şapka çıkarmaktan başka bir şans bırakmıyorsun.

BSC Misafiri

6.7.2016 20:58:19

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Ghostrain The Legend of Zelda'ya en iyi spor, en iyi rpg, en iyi dövüş oyunu dallarında aday olmadığı için minnettarız.
Legend of Zelda'nın E3'ün en iyi oyunu seçilmesi paranın, reklamın veya hatırın işi değildir çünkü Nintendo'nun reklama milyar dolarlar harcayan konsol rakipleri var. Hatta E3 fuarı boyunca sosyal medyada en çok konuşulan oyun olması da tesadüf değildir. Hele ki 18 yıl önce oyun dünyasına 97.54 gamerankings puan ortalaması ile giren bir oyuna sahip olması da Legend of Zelda için tesadüf değildir. Şahsen sen ve senin gibi önyargılı kişilerden minnet duyabileceğim tek şey bilgi, deneyim ve eğlenme fırsatı bulamadığınız oyunlar için iyi veya kötü değerlendirme değil, en azından rahatsız olmadan saygı gösterebilmenizdir. Şu bilgi çağında çok zor olmadığını düşünüyorum.

fazliboz

6.7.2016 20:54:38

0
görünüş tarz ve evreni tamamen çocuksu değil yanılıyorsunuz wind waker ve bu oyun daha renkli gözüküyor olabilir ancak serinin diger oyunları gayet normal yer yer karanlık ve ciddi havada oluyor eğer aradığınız buysa

Guest-95A40E293

6.7.2016 19:00:06

+2
Zelda nın aday olupta kazanamayacağı ödül olmadığını düşünüyordum öylede oldu :) Tamam GoW falanda güzelde bir Zelda değil yani

paynetothemax

6.7.2016 18:46:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: fazliboz kardeşim neden çocuk oyunu olduğunu düşünüyorsun onu bir anlayalım , öyle demene rağmen açsan öyle kolay kolay bitiremezsin zor gelir yani edit: aynı zamanda ocarina of time metacritic deki en yüksek ortalama rekorunu hala elinde bulunduruyor
olay oyunun zorluğuyla alakalı değil ki. görünüş tarz ve evreni tamamen çocuksu. pohtan bişi :)

fazliboz

6.7.2016 17:46:18

0
kardeşim neden çocuk oyunu olduğunu düşünüyorsun onu bir anlayalım , öyle demene rağmen açsan öyle kolay kolay bitiremezsin zor gelir yani edit: aynı zamanda ocarina of time metacritic deki en yüksek ortalama rekorunu hala elinde bulunduruyor

paynetothemax

6.7.2016 17:02:25

0
çöp işte kardeşim baaaaaaaaaariz çöp zelda bizim gibi yetişkin oyuncular için çöp. çocuklar için güzeldir lafım yok ama bana göre çok baaaaariz çöp. ULAN GOD OF WAR VARKEN ZELDE NEDİR YA!??????????????

CrystalChamp

6.7.2016 14:42:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Ghostrain The Legend of Zelda'ya en iyi spor, en iyi rpg, en iyi dövüş oyunu dallarında aday olmadığı için minnettarız.
:)) İyiydi bu.

Redunay

6.7.2016 14:39:08

+2
The Legend of Zelda'ya en iyi spor, en iyi rpg, en iyi dövüş oyunu dallarında aday olmadığı için minnettarız.

CrystalChamp

6.7.2016 14:18:55

0
Zelda kesinlikle çok eğlenceli bir oyun, oyun dünyasına kattıklarıda tartışılamaz fakat bu listenin içerisinde en fazla ödülü almış olması ŞAKA. Yani bu listede monopoly'nin ödül alması gibi birşey bu. Zippo açma yarışmasında zippo ile yumurta kırmış gibi yapan adamın ödül alması gibi. Semih'in survivor'da son 5 'e kalması gibi.. İzahı yok...

Kennnn

6.7.2016 13:24:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: _giray_ İki Zelda oyununu, Twilight Princess ve Ocarina of Time isimli oyunları oynadım, ikisini de ortalarında bıraktım. Witcher serisi gibi, benim pek hoşuma gitmeyen bir seri. Yeni oyunu için pek heyecanlı değilim.
Açıkçası benimde durumum pek farklı değil herkesin ayıla bayıla oynadığı Twilight Princess oynanış, mekanikleri konusu, ilerleyişiyle ve animasyonlarıyla Windwaker'ın gerisinde bana kalırsa, Açıkçası oynadım ancak sıkıldım ve bir yerden sonra da bıkartım. Tavsiyem Windwaker'ı Wii U için çıkan Hd sürümünü en kötü emulatör vasıtasiyla oynaman. Zelda oyunları birbirinin devamı olmadığı için bir oyuna bayılıp diğerinden nefret edebiliyor insan.

_giray_

6.7.2016 06:29:15

0
İki Zelda oyununu, Twilight Princess ve Ocarina of Time isimli oyunları oynadım, ikisini de ortalarında bıraktım. Witcher serisi gibi, benim pek hoşuma gitmeyen bir seri. Yeni oyunu için pek heyecanlı değilim.

altunuz

5.7.2016 23:52:05

0
Arkadaşlar şu Zelda serisine laf atmadan önce ön yargıları bir kenara bırakıp deneyin lütfen. Tomb Raider veya Uncharted serilerini zevk alarak oynayan birisinin bu seriden sıkılacağını zannetmiyorum.

White Death

5.7.2016 23:14:36

+2
quote:

Orjinalden alıntı: paynetothemax nedir şu zelda saçmalığı ya. çoluk çocuk saçma sapan bir oyun battlfield, mafia 3 gibi oyunlar varken bu dandik oyun nasıl bu kadar ödül almış. akıl sır ermiyor arkadaş. nintendo baştan sona çöp ztn
tamam.

Project Scorpio

5.7.2016 23:04:00

0
Zelda çöpüne oy verenin aklına şaşayım. GoW GOTY olur ama 2018 de belki

Kennnn

5.7.2016 22:34:40

0
Çocuk oyunu kavramı sizin kafanızda beyler, kurtulamadığınız sürecede birçok keyiften mahrum kalırsınız.

v. Persie

5.7.2016 21:53:30

+3
Zelda çıktığı yıl ödülleri silip süpürecek zaten

qwenwol

5.7.2016 21:50:04

+2
quote:

Orjinalden alıntı: paynetothemax nedir şu zelda saçmalığı ya. çoluk çocuk saçma sapan bir oyun battlfield, mafia 3 gibi oyunlar varken bu dandik oyun nasıl bu kadar ödül almış. akıl sır ermiyor arkadaş. nintendo baştan sona çöp ztn
Nintendo Zelda serisi ile oyun dünyasına birçok yenilikler getirmiştir ve bu yenilikler oyun dünyasını şekillendirdi.Nintendoya dışardan bakıp çoluk çocuk oyunu yapan firma demekte ayrı bir kafa...

BSC Misafiri

5.7.2016 21:40:16

+1
Lan ne ZELDA'ymış be..Hayatımda oynamadım, bu kadar adı geçen bir oyunda görmedim,Bu oyunu iyice merak ettim, ne var bu oyunda insanları etkileyen,çünkü dışardan bakınca çocuk oyununa benziyor da...

fazliboz

5.7.2016 21:27:54

0
trollediğini varsayıyorum

Hoid

5.7.2016 21:22:30

+5
Zelda bomba gibi geliyor , GOTY konusunda God of War ile kapışır .

paynetothemax

5.7.2016 21:09:11

0
nedir şu zelda saçmalığı ya. çoluk çocuk saçma sapan bir oyun battlfield, mafia 3 gibi oyunlar varken bu dandik oyun nasıl bu kadar ödül almış. akıl sır ermiyor arkadaş. nintendo baştan sona çöp ztn

Chrollo Lucilfer

5.7.2016 21:08:51

0
Zelda beklediğim gibi kendini göstermiş.

Patren

5.7.2016 20:39:13

0
goty titan fall 2 olcak

İdrak İstimlak

5.7.2016 20:32:10

0
En iyi aksiyonunun BF1 seçilip, en iyi online oyunun Titanfall 2 olması kusura bakmayın ama goygoyculuk olmuş. RPG Persona 5 veya Deus Ex' e daha fazla yakışırdı. Bunlar dışında fena liste olmamış...

BSC Misafiri

5.7.2016 20:27:18

0
Ulan oyun denenememesine ragmen adamlar kendini odul vermek zorunda hissetmis :D Ah su cag otesi oyunlarin hepsi ps yemi gelmek zorunda cikarin pcye high end pcmiz var patates patates oyunlar 40 yilda bir adam akilli oyun oynayabiliyoruz.

Persona_Non_Grata

5.7.2016 20:23:52

+4
God of War GOTY olacağı icin sorun yok.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
E3 2016 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız