Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Her Free to Play Oyun Candy Crush Modelinde Olmak Zorunda Değil"


    Gears of War serisiyle tanıdığımız Cliff Bleszinski'nin yeni oyunu Project Bluestreak de Free to Play üyelik modeline sahip olacak. Bu konuyla ilgili eleştiriler alan Bleszinski, Free to Play oyunlarla ilgili bir açıklama yaptı.
 
    "Her Free to Play oyun Game of War ya da Candy Crush gibi bir modele sahip olmak zorunda değil." açıklamasını yapan Cliff Bleszinski, Dota 2 ve League of Legends'in tarzını övdü. Project Bluestreak'in de bu oyunlar gibi öde ve kazan tarzında olmayacağını belirten Bleszinski, oyunun uzun yıllar boyunca içeriklerle destekleneceğini dile getirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
cliff bleszinski boss key productions project bluestreak
Yoshida: "Project Morpheus için Sosyal Oyunlar Yapmak İstiyoruz" Dishonored Nisan Ayında PS+ Üyelerine Hediye Edilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Master_Evil

9.3.2015 13:08:39

0
lol f2p mantığı çok güzel, herşeyi almak açmak zorunda değilsin

BSC Misafiri

9.3.2015 11:36:43

0
Dota 2 de aynı zamanda para kazanma imkanınız var düşen rastgele eşyaları steam topluluk pazarında satışa sunabiliyorsunuz aynı şey tf 2 içinde geçerli birkaç oyun daha vardı ama aklımda değil yani özetle demek istedğim lol ile aynı tarzda olmadığı saygılar sevgiler (ve böylece lol vs dota2 başlatmış olurum sanırım nese patlamış mısırımı alıp kenara çekiliyim)

KortX

9.3.2015 09:38:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Curtius

Saçmaladığının, yorumunun tamamen cahillikle dolu olduğunun farkında değilsin. Biraz bilgilenip öyle yorum yapmanı tavsiye ederim. Kimse CC ile Dota'yı kıyaslamıyor burda, haber içeriği de dahil buna.
Ne demek istediği gayet açık. Her F2P oyunda kazanabilmek için P2W olmak zorunda değil demiş. Ama bunu başka oyundan da örnek verebilirdi(mesela Point Blank). Kalkıp CC'den örnek vermesi saçmalık.

Curtius

9.3.2015 08:47:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: KortX O değil de Candy Crush'la Dota'yı da aynı kefeye koymak nedir? 2'side F2P diye böyle saçmalık olmaz. Candy Crush'ı oyundan sayıyorsa zaten o yapımcı gitsin öyle oyunlar yapsın.
Saçmaladığının, yorumunun tamamen cahillikle dolu olduğunun farkında değilsin. Biraz bilgilenip öyle yorum yapmanı tavsiye ederim. Kimse CC ile Dota'yı kıyaslamıyor burda, haber içeriği de dahil buna.

KortX

9.3.2015 04:02:52

-1
O değil de Candy Crush'la Dota'yı da aynı kefeye koymak nedir? 2'side F2P diye böyle saçmalık olmaz. Candy Crush'ı oyundan sayıyorsa zaten o yapımcı gitsin öyle oyunlar yapsın.

Guest-BB2CECC18

8.3.2015 22:54:54

+1
candy crush 18 ayda 2.4 milyar dolar kazanç getiriyorsa adamlar ne yapsa yeridir.

Aeschyli

8.3.2015 22:48:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: waltran F2P oyunları çıkmadna yapımcılardan böyle eşyleri çok duyduk. Çıktıkları ilk gün ise oyunlar tamamen P2W öğeler ile doluydu. Bugün dota 2 veya lol de p2w öğeler para ile satılsa oyuncuların yarısından çoğusuda satın alırdı o yüzden kimse boş yere olmaz olmaz demesin. satın alırsan olur bal gibi olur
Parayla oyuna etki eden sadece point blanki oynamıştım oda arkadaşlarımın zoruyla dahada oynamam. O kadar saçma bir sistem olamaz. İnsanı tamamen sömürmeye yönelik oluyor. Lolün sistemi gayette güzel. Ha direk satın alıp herşey açık başlasaydı daha güzel olurdu orası ayrı ama günümüzdede oyuna para veren kesim hala yeterli sayıda değil. Tam bilmiyorum ama aktif olarak en çok oynanan oyun loldü sanırsam buda başarısının bir kanıtı.

waltran

8.3.2015 22:30:14

+1
F2P oyunları çıkmadna yapımcılardan böyle eşyleri çok duyduk. Çıktıkları ilk gün ise oyunlar tamamen P2W öğeler ile doluydu. Bugün dota 2 veya lol de p2w öğeler para ile satılsa oyuncuların yarısından çoğusuda satın alırdı o yüzden kimse boş yere olmaz olmaz demesin. satın alırsan olur bal gibi olur

smalsrol

8.3.2015 22:28:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: kartanx <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: smalsrol<br><br>LoL'ün Free2Play mantıgı da kötü bence, sanırsam her hafta hero rotasyonu oluyor ve herolara sürekli sahip olmak için satın alıyorsun, ama Dota 2' de %100 her şey acık.</blockquote><br><br>ksuru bakmdaka oyun yapımcıları valve kadar zengin degil :) çömez bir şirketin p2w e kaymadan yapabilcegi en iyi seyi yapmıs riot bence o hero rotasyonu oyunu kullancıyı daha çok baglıor günde 3 maç atcaksa 4 e çıkıorıo zamanı yoksada verio parayı alıo istedigi heroyu dagıtımcı bir sirket için daha karlı iş alan mutlu satan mutlu
hacı alan memnun satan memnun olmasa bu kadar LoL'cü olmazdı zaten :) Ne bileyim ben Dota 2'ye alıştıgım için o sistem bana itici geliyor düşününce, aynı sistem Smite'ta da var sanırım.

natrak

8.3.2015 22:23:31

-2
quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol LoL'ün Free2Play mantıgı da kötü bence, sanırsam her hafta hero rotasyonu oluyor ve herolara sürekli sahip olmak için satın alıyorsun, ama Dota 2' de %100 her şey acık.
ksuru bakmdaka oyun yapımcıları valve kadar zengin degil :) çömez bir şirketin p2w e kaymadan yapabilcegi en iyi seyi yapmıs riot bence o hero rotasyonu oyunu kullancıyı daha çok baglıor günde 3 maç atcaksa 4 e çıkıorıo zamanı yoksada verio parayı alıo istedigi heroyu dagıtımcı bir sirket için daha karlı iş alan mutlu satan mutlu

smalsrol

8.3.2015 22:18:50

-1
LoL'ün Free2Play mantıgı da kötü bence, sanırsam her hafta hero rotasyonu oluyor ve herolara sürekli sahip olmak için satın alıyorsun, ama Dota 2' de %100 her şey acık.

Curtius

8.3.2015 22:03:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher Lafla değil icraatla gelsinler. (Yanlış yerlere gitmesin lütfen :D)
Haklısın.

Guest-313783FBA

8.3.2015 21:26:19

0
Lafla değil icraatla gelsinler. (Yanlış yerlere gitmesin lütfen :D)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LawBreakers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız