Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Boss Key Productions Kapatıldı

 
   Nisan 2014'te Cliff Bleszinski önderliğinde kurulan LawBreakers ile Radical Heights oyunlarının arkasındaki stüdyo Boss Key Productions bugün itibariyle kapatıldı.

   Cliff Bleszinski'nin paylaştığı mesaj:
 
   "Bugün itibariyle, Boss Key Productions artık yok.
 
   Dört yıl önce dünya standartlarında bir video oyun stüdyosu kurmak için yola çıktım ve video oyun endüstrisindeki en yetenekli bazı kişileri işe aldım. Kaliteli ürünler üretmek için yorulmadan çalıştılar ve inişlerimiz ve çıkışlarımıza rağmen bunları yaparken eğlendiğimizi düşünmek istiyorum. LawBreakers harika bir oyundu ancak maalesef ilgi görmediği için başarısız oldu ve son bir girişim olarak şansımızı battle royale oyunu Radical Heights ile denedik, iyi yorumlar aldı ancak çok geç kalınmıştı.
 
   Bana gelirsek, biraz işe ara verip iyice düşüneceğim. Kendime ve aileme odaklanmalıyım. Video oyunları sonsuza dek benim kim olduğumun bir parçası olacak ve bir gün tekrar yeni bir şeyler yapmayı umuyorum. Ancak şimdilik geri çekilmem gerek.
 
   Son dört yılda beni ve stüdyoyu destekleyenlere ve benim için çalışmaya gelen herkese canıgönülden teşekkür ediyorum.
 
   Radical Heights sunucularının belli bir süre aktif olacağını belirtmek isterim.
 
   Tekrar teşekkürler,
   Cliff"

Bu haberin bağlantısı
URL
cliff bleszinski boss key productions project bluestreak
Stardew Valley PS Vita için 22 Mayıs'ta Çıkacak Persona 5 Dünya Genelinde 2.2 Milyon Kopya Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

***Leopard***

16.5.2018 01:15:11

0
Lawbreakers ile PUBG ve Fortnite'ın zerre alakası yok ki. Hero shooter ve battle royale ? Radical Heights diyecektin herhalde ki o da iyi bir oyun değildi. Tamamen parsellenmiş oyun türlerinde az ordan , az burdan ortaya karışık şeyler yapan bir firmaydı BossKey , böyle sonuçlanması normal.

***Leopard***

16.5.2018 01:06:19

0
Çok normal. Lawbreakers ; oyunun kendina ait , oyuncu kitlesini tutacak birşeyi yoktu yerçekimi olayı haricinde. Overwatch çakması ama eğreti birşey. F2P olarak çıksaydı tutardı. Radical Heights ; Fortnite - PUBG kırması garip birşeydi. Tamamen piyasadaki belli türleri domine etmiş ana akım oyunların kopyasıydı , kendilerine özgü pek numaraları yoktu. Şu videonun sonlarında dediği gibi ; bir türde ilk iki veya üç oyun alır yürür , sonra gelenler artıkları alır anca. Bunu bilmesine rağmen artık Cliff Blezinski isminin iş yapacağını mı düşündü yoksa arkama Nexon'u aldım ( ki Nexon F2P'cidir yani ) birşey olmaz mı dedi orası muamma.

BSC Misafiri

15.5.2018 05:59:03

0
Ya bu "Benim oyunum o sadece multiplayerı olan 60 dolarlık çöplerden değil, piyasadaki diğer AAA oyunlar gibi para tuzağı değil onlar her sene aynı şeyi yapıyor biz çok farklıyız ve fark yaratacağız, biz bu oyunu yaparken Overwatch'ın adı bile duyulmamıştı daha bizi Overwatch ile karşılaştırmayın, bizim oyunumuz daha yetişkinlere yönelik, FPS janrasının Dark Souls'unu yaptık..." fasa fiso diyen abimiz değil mi ? Oyunun çıkış sürecine kadar olan oyun tanıtımlarında veya oyunu hakkındaki sohbetlerinde kendi yaptığı oyunu tanıtacağına başka oyunlara bok atan abimiz seni yerim canım kıyamam ya. Test sürecinde insanları gazlasınlar, oyunu spesifik olmayan yorumlarla övsünler diye belli bir topluluğa para veren abimiz, ah be abim. Ne yazık ki Cliff abicim ne oyun sektörü 10 sene önceki sektör ne oyuncular 10 sene önceki oyuncular. "Biz farklıyız" sloganıyla, yalanlarla, abartılarla bir yere varmak hayal be kardeşim. Umarım bir daha oyun adı altında bir işle karşımıza çıkmaz.

Xan'ela

14.5.2018 23:57:26

0
F2P olması gereken oyunu 30$'dan satmaya çalışmayacaktınız.

BSC Misafiri

14.5.2018 22:26:23

0
2. oyundan sonra başaracaklarını anlamıştım.trumpın diyişiyle Tebrikler.

BSC Misafiri

14.5.2018 22:20:46

+1
Yazık olmadı kardeş hak ettiler. Hele 2. Oyunda da aynı hatayı yapmaları çok üzücüydü. Neyse umarım diğer hakedenler de kapanır.

dikiştutmazsabri

14.5.2018 22:14:37

0
Lawbreakers bence pub ve fornite dan iyi oyundu. Soylenecek bisey yok tek kelimeyle yazik oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LawBreakers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız