Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellraid: The Escape, iOS Platformları İçin Duyuruldu

 
   Dying Light, Dead Island ve de Call of Juarez gibi oyunlarıyla nam salan Techland'ın PC, Xbox 360 ve de PlayStation 3 için geliştirdiği first person bakış açısına sahip macera oyunu Hellraid için yan oyunu The Escape duyuruldu.
 
   iOS platformlarında boy göstermeye hazırlanan ve görselliğiyle doyurucu bir noktada bulunan Hellraid: The Escape'de ruhu bir büyücü tarafından şeytani yaratıkların bulunduğu bir mahzene kapatılmış karakterimizi yönlendiriyor ve kaçış yolları arıyorsunuz. Oyunculara keşfetme özgürlüğü sunan, silahsız savaşlar gerçekleştireceğiniz ve bolca bulmaca ile karşılaşacağınız oyun,  oynaması ücretsiz olmayacak ve oyun içi marketten oyun kazanmak için malzemeler satın alma sistemini barındırmayacak. Yapım 15 mayıs tarihinde App Store'da yer edecek.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
hellraid hellraid the escape ios iphone ipad macera aksiyon büyü first person gotik
Killzone: Shadow Fall'un Multiplayer Moduna Insurgent Takviyesi! Metro: Last Light – Complete Edition Amazon'da Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

2.4.2014 15:01:34

-1
Mobil platform için gayet tatmin edici görselleri var, atmosfer de fena gözükmüyor. Özellikle iPad'de oynaması zevkli olacaktır.

Kasatka

2.4.2014 14:25:23

0
Mehmetalper hocam. sitenin ilgilendigi tek sey para, 3 cm yere 10 cm lik reklami nasil sIKIStiririm. o yuzden ilgilenmelerini bekleme bence

Vinewood

2.4.2014 14:13:34

0
tedt

mehmetalpertr

2.4.2014 13:39:13

0
Konuyla ilgisi yok Ama Firefox kullanıyorum ve sitenizde donma yapıyor. Son güncellemeler yapıldı. Devamlı süregelen betik hatası veriyor. Makine donuyor neredeyse hiçbirşey yapmaıyorum. İlgilenir misiniz ?

a.memo

2.4.2014 13:32:06

0
Oyun neredeyse dark souls 2 nin grafik kalitesine ulaşmış mobil bir oyun olmasına rağmen...Birde dark soulsun yapımcısı konsolun gücü buna yetti deyip bizi kandırmaya çalışıyordu (Sanki gta v the last of us halo gibi oyunları bu konsollar oynatmadı )... :D:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellraid: The Escape
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız