Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade'in İlk Yapımcı Günlüğü Haftaya Yayınlanacak


       Ninja Theory'nin Gamescom festivalinde duyurduğu Hellblade, oyun dünyasının meraklandıran oyunlardan biri oldu. Firma resmi Twitter hesabı üzerinden önümüzdeki hafta Hellblade için ilk geliştirici günlüğünün yayınlanacağını duyurdu.
 
      Yayınlanacak bu yapımcı günlüğü Gamescom'da gösterilen tanıtım videosunun nasıl hazırlandığı üzerine olacak. Belirtilene göre bu video daha önce Ninja Theory'nin videoları üzerinde çalışmış Melina Juergens tarafından hazırlanacak. Bahsettiğimiz geliştirici günlüğü yayınlandığında sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Theory Hellblade PS4 Bağımsız Indie
Obsidian'ın Tasarımcısı: "RPG Oyunlarında Bir Sürü İşe Yaramaz Özellik Var" Assassin's Creed: Unity'nin Ön Sipariş İçeriği Özel Bir Pantolon
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EmuMaster

25.8.2014 21:52:31

0
" Yayınlanacak bu yapımcı günlüğü Gamescom'da gösterilen tanıtım videosunun nasıl hazırlandığı üzerine olacak." Bende gameplay videoları eşliğinde bir video gelecek sanıyordum.O videonun nasıl oluşturulduğunu görsek ne görmesek ne?

Dictattor

25.8.2014 18:16:23

0
Resmi sitesinde var video.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellblade: Senua’s Sacrifice
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız