Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone Masters Tour Arlington Başlıyor!

 
     Blizzard Entertainment'ın "Masters Tour" kapsamında Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlediği Hearthstone turnuvası serisinin ilki olan Hearthstone Masters Tour Arlington başlıyor! Hearthstone Masters Tour Arlington, Texas'ın Arlington şehrinde Arlington Esports Stadyumu'nda 31 Ocak Cuma günü günü başlayacak. Toplam 3 gün sürecek olan turnuvanın büyük finali 2 Şubat Pazar günü gerçekleşecek.
 
     Turnuva Formatı: Bütün karşılaşmalar 5 maçlık seri formatında "Conquest" olarak oynanacak. Swiss Round. Turnuvanın birinci günü 5 round oynanacak ve 3 galibiyet elde eden takım ikinci gün avantaj elde ederken turnuvanın ikinci günü ise 4 round oynanacak. En iyi 8 sıralamasına giren oyuncular Playoff etabına yükselecek. Playoff etabı ise tekli eleme formatında gerçekleşecek.   
 
     Blizzard tarafından yapılan duyuruda 250.000 dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvaya yaklaşık 360 oyuncunun davet edildiği bildirildi. Hearthstone Masters Tour Arlington'da ülkemizden Kaan “Fujitora” Çekli, Orhun “Jaina” Demir ve Fatih “ThunderUP” Akduman katılarak bizleri temsil edecekler. Turnuva Hearthstone'un resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Netflix'ten Live-Action One Piece Dizisi Geliyor The Last of Us Part II Sanat Kitabı Ön Siparişe Açıldı, Haziran'da Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız