Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Korku Oyunu DreadOut 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Digital Happiness'ın yaptığı hayatta kalma korku oyunu DreadOut 2'nin çıkış tarihi açıklandı. DreadOut oyununun devamı olan DreadOut 2, Steam üzerinden PC için 20 Şubat 2020'de yayınlanacak.
 
DreadOut 2, Endonezya doğaüstü kültürü ile sentezlenen üçüncü şahıs, aksiyon - macera, hayatta kalma korku oyunu. Bir şehir keşfetme oyunu. DreadOut tarzı telefonla hayalet avlama ve yeni aksiyon dolu savaşlarla doğaüstü şehri keşfedin. Temelde korku oyunu olsa da; saçma lise problemleri, sosyal hayat eleştirisi ve unutulmaz anlarıyla DreadOut 2 hayatta kalma - korku oyunlarına yeni bir tarz getiriyor.
 
Ayrıca oyun için resmi bir fragman da yayınlandı. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku hayatta kalma dreadout 2 telefon pc
Dead Cells: The Bad Seed İndirilebilir İçeriği için Animasyon Tarzında Bir Fragman Yayınlandı Anthem Tamamen Yenileniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomstr

11.2.2020 09:20:20

0
Çok sevindim. Ne zamandır bekliyordum. İlk oyun harikaydı.

BSC Misafiri

10.2.2020 22:02:19

+1
Oha süper sonunda ilk ve ara oyun süperdi ve oyununu oynayamadım ama bunu alırım hemen.umarım pek pahalı olmaz.fatal Frame sevenler için pcde güzel bir seçenek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DreadOut 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız