Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hawken Yapımcısından Free To Play Yorumu


   Son zamanların oldukça yaygın ödeme sistemlerinden biri olan F2P sistemine birçok oyun yapımcısından destek gelmeye devam ediyor.
 
    Yeni nesil konsollarla birlikte F2P ödeme sisteminin daha yaygın bir kullanım ağına sahip olacağını belirten Adhesive Games yardımcı kurucusu Chris Lalli, belki de bu nesilde bile kullanım alanının daha fazlalaşabileceğinin altını çizdi.
 
     Böyle başarılı bir sistemin tek kişilik modlarında işe yarayıp yaramayacağı ile ilgili bir şeyler söylemenin zor olduğuna da değinen Lalli, yine de bu sistemin bir şekilde senaryo modlarına da uyarlanabileceğini belirtti.
 
      Şu an için multiplayer alanında başarılı bir grafiğe sahip olan F2P ödeme sisteminin tek kişilik modlarla aynı başarıyı sergileyeceğini söyleyebilmek zor. Zira oyuncular bu sisteme pek de sıcak bakmıyorlar. Ancak buradan da anlayabileceğimiz üzere gelecek nesilde oyun alışkanlıklarımız epey değişecek gibi. Umarım bu biz oyuncular için en iyi şekilde bir değişim olur.

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Hawken Adhesive Games Unreal Engine CEO Chris Lalli
Most Wanted'ın Multiplayer Videosu Yayımlandı Assassin's Creed ve Minecraft Birleşirse Ne Olur?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2012 10:04:39

0
berbat iş -abiniz yazdı

BSC Misafiri

4.9.2012 10:04:09

+1
quote:

Orijinalden alıntı: vergosa bence oyunları free to play yapacaklarına 100 tl lık oyunu 40 30 tl yapsınlarda kac tane satıyolar gorelım ben hep rus keyı alıyorum bı oyuna 100 tl vercegıme 3 oyun slıyorum anlayacagınız malesef orjınalınde korsanını kullanıyoruz
Ya kardeşim kusura bakmada sorun sende. Bilgisayar alıcak paran var ise çok rahat orjinal oyun alabilirsin. Bu konu zaten youtube kanalları tarafından çok tartışılıyor birde buralara sıçramasın. Hadi bilgisayarın hediye gelmiştir açlıktan ölüyorsundur falan o zaman anlarım. Üstelik oyunlar ne zaman 100 lira oldu ? Sen gidip yeni çıkan oyunu illa alcam dersen olucağı budur. Gidip en kötü ihtimalle para biriktirsen alırsın be. L4d2 örnek alıcaksan indirimde ben 5 dolara aldım oynayış sürem 100 saate yaklaştı hala da sıkılmadım. Şimdi bu konu çok uzun bir konu. Sizin gibiler yüzünden zaten f2p ler moda oluyor. ********* bir wolfteam oyununa aylık 300 lira verenler var. niye veriyorsun dediğimde orjinal oyunlar çok pahalı diyor ?

piowyse1981

4.9.2012 05:57:55

0
Buyüzden oyun şirketleri Free To Play tercih edicektir.

maxpeny21

4.9.2012 02:27:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O Önceden yazdığım bir mesajı kopyalıyorum. Şu Free to Play oyunlardan nefret ediyorum. Tüm bebeler, hileciler orada + para tuzağı. Adam gibi paranı verip oyun alıp eşit mücadelelerde kapışmak varken bu Free to Play adlı kamburluğa para kazandırmak saçmalığında ötesindedir. Free to Play'i tercih edenler genelde normal oyunlarda eşit şartlarda bir halt başaramayıp Free to Play oyunlarda içeriklere abanıp içerik sahibi olmayanları adaletsiz bir şekilde yenerek bir şey başardığını sanan kişilerdir. Free to Play oyunculuğa kamburluktur bence.
Haklısın aslında Free To Play para tuzağından başka bir işe yaramaz oyunlardan oluşuyor birde şu açıdan bakalım.Dünyada %70 orjinal oyun alıyor varsayalım bunun %30 Free To Play oynadığını düşünürsek firmaların Free To Play'a önem duymaları buyüzden olabilir.%30 Çok az bir rakam gibi gelebilir ama oyunu internetten indirip tekkişilik mod oynayıp kapatmak yerine oyun'un çokluoyuncul'u modu oynatarak ve ek paket yerine birkaç silah satarak yapacağı DLC (yani ek paket)lerden daha fazla para kazanacağı kesin.Buyüzden oyun şirketleri Free To Play tercih edicektir. Free To Play Bizim Gözümüzde F2P Şirketlerin Gözünde F$P olarak gösterebilirim umarım anlatabilmiş ve birazda olsa aydınlatabilmişimdir.

I-C-O

4.9.2012 01:36:34

+1
Önceden yazdığım bir mesajı kopyalıyorum. Şu Free to Play oyunlardan nefret ediyorum. Tüm bebeler, hileciler orada + para tuzağı. Adam gibi paranı verip oyun alıp eşit mücadelelerde kapışmak varken bu Free to Play adlı kamburluğa para kazandırmak saçmalığında ötesindedir. Free to Play'i tercih edenler genelde normal oyunlarda eşit şartlarda bir halt başaramayıp Free to Play oyunlarda içeriklere abanıp içerik sahibi olmayanları adaletsiz bir şekilde yenerek bir şey başardığını sanan kişilerdir. Free to Play oyunculuğa kamburluktur bence.

hayansame

4.9.2012 00:02:34

0
Seneryoyada uygulayın da iyice suyunu(b...) çıkartın dimi!!! oyunu bitirmek için dlc ...

vergosa

3.9.2012 21:23:39

0
bence oyunları free to play yapacaklarına 100 tl lık oyunu 40 30 tl yapsınlarda kac tane satıyolar gorelım ben hep rus keyı alıyorum bı oyuna 100 tl vercegıme 3 oyun slıyorum anlayacagınız malesef orjınalınde korsanını kullanıyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hawken
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız