Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harmonix, Rock Band 4 İncelemerine Olumlu Yorum Bıraktığını İtiraf Etti

 
      Uzun süren ayrılığın ardından Rock Band 4'le geri dönen yapımcı Harmonix, çalışanlarından bazılarının ünlü internet mağazası Amazon üzerinde 5 yıldızlı, olumlu yorumlar bıraktığını kabul etti.
 
Reddit'teki bir üyenin farketmesi sonrasında durumu kabullenen Harmonix haliyle konu hakkında bir açıklama yaptı:
 
"Harmonix olarak çalışanlarımıza ürünlerimiz hakkında perakendeci sitelere bırakılmış yorumlarda ya bizim çalışanımız olduklarını belirtmelerini ya da mesajı tamamen silmeleri talimatını verdik.  Bu incelemeleri yayınlayan çalışanlarımızın art niyetli olduklarını düşünmemekle birlikte yapılan hareketin uygun olmadığı kanaatindeyiz. Topluluğumuzdan gelen geri dönüşü takdir ediyor ve hayranlarımızla aramızdaki bağı ciddiye alıyoruz."
 
Daha önce inceleme notu bırakmış olan bir Harmonix çalışanı ise daha önceki incelemesini güncelleyerek bir Harmonix çalışanı olduğunu ancak oyun üzerinde çalışmamış olsa dahi oyuna yine 5 yıldız vereceğini dile getirdi. Co-op olarak ailenizle oynayabileceğiniz ender oyunlardan birisi olduğunu vurgulayan çalışan bugünlerde bulamayacağımız bir deneyimin bizi beklediğini belirtmiş.
 
Peki internette yer alan yorumlar sizi ne derece etkiliyor?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MCVUK Rock Band 4 Rock Band Harmonix ea müzik ritim ps4 playStation 4 Xbox One yeni nesil
Doom'un Alpha Sürümünden Silahlar Ortaya Çıktı Total War: Warhammer'ın Çıkış Tarihi Sinematik Videoyla Beraber Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MiyopBey

22.10.2015 18:22:36

-1
Yoğurdum ekşi

BSC Misafiri

22.10.2015 17:31:04

+1
mgs v ten sonra artık güvenmemeye başladım kimse kusura bakmasın ama sadece hikaye yüzünden 10 üzerinden 8.5 luk oyuna 10 verilmez o oyun hiç bir şekilde 10 üzerinden 10 bir oyun değil bunu bir mgs fanı olarak söylüyorum

BSC Misafiri

22.10.2015 17:31:00

0
sadece angry joe ya ve metacrtic e bakarım artık

KortX

22.10.2015 17:02:46

+2
Yazılara fazla bakmam. Okur geçerim ama önce açarım bir oynanış videosunu izlerim. Nasıl bir oyun olduğunu öğrenmem için süslü, abartılı cümleleri okumak yerine görmem daha iyi oluyor.

Patren

22.10.2015 16:47:29

+1
ahshahah bu sahte olay iyice yaygınlaşmış yakında steamde ki yorumlarada yapar bol bol like yapanlar artık oyunun artıkdındaki incelemelerine
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rock Band 4
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız