Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Serisinin Yeni Oyunlarında Numaralandırma Yapılmayacak


    Halo serisinin yeni oyunu Halo 5: Guardians Xbox One için geliştirilirken, serinin yeni yapımcısı 343 Industries'in patronu Bonnie Ross bir röportaj verdi. Ross, gelecek oyunlardaki isimlendirmeler hakkında açıklamalar yaptı. 
 
    OXM'e konuşan Bonnie Ross, "Xbox One'da çıkaracağımız yeni oyunlarda bir noktadan sonra numaralandırmayı bırakacağız. Eğer seçim tamamen bana kalmış olsaydı Halo 4'ü başka bir isimle çıkarırdım. Bir noktada numaralandırmayı bırakıp hikayeyle ilgili büyük şeylerin geleceğine dair mesaj vermek istiyoruz. Sonuçta biz Final Fantasy oyunu yapmıyoruz ve Halo 17 diye bir oyunda 80 yaşındaki Master Chief'i sizlere sunmayacağız." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
halo xbox one fps 343 industries halo 5 Halo 5 Guardians
Ünlü Mod Yapımcısı Durante, Final Fantasy XIII'ün PC Sürümü İçin Kolları Sıvadı Lindsay Lohan Grand Theft Auto V Davasında Yeni Kanıtlarını Mahkemeye Sundu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

11.10.2014 03:29:58

0
343 Industries'a güvenim tam Halo 4 güzel bir oyundu ve bugüne kadar gördüğüm en iyi reboot'u yaptılar. Şahsen firmanın böyle bir yol seçmesi de mantıksız değil Halo gibi köklü serilerin bir süre sonra 6-7 gibi rakam olması komik gelmeye başlıyor adamlar da onun yerine hikayeyle ilgili başlık koymayı uygun görmüşler.

BSC Misafiri

10.10.2014 16:55:20

0
Halo 17 sakallı hacı Master Chief :D

MytHnfr

10.10.2014 15:05:30

0
Belli bir süreden sonra rakamlar bence de pek hoş görünmüyor ama Final Fantasy sürekli devam eden bir hikayeye sahip değil durupta FF'nın yaptığı yanlışmış gibi açıklama yapmışlar. Ayrıca bu açıklama Halo serisinin daha nice oyunlarının çıkarılacağının habercisi gibi geldi bana.

mgsmus

10.10.2014 14:18:08

0
Tamam da her Final Fantasy kendine özgü bir hikaye ve dünyaya sahip, Halo ise hep aynı evrende aynı ya da bağlantılı karakterlere sahip, ne iş? :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız