Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Serisinin Tecrübeli Geliştiricisi Joseph Staten, Halo Infinite Ekibine Dahil Oldu

 
Halo serisinin tecrübeli geliştiricisi Joseph Staten, Halo Infinite için 343 Industries ekibine geçici olarak katıldı. Hikaye modunun proje liderliğini üstlenecek.
 
Joseph Staten, Bungie'de Halo serisinin ilk üç ana oyununda sinematiklerin yönetmenliğini yapmıştı ve diğer başka roller de üstlenmişti.

2014'te Microsoft Studios'a dahil oldu. Bungie'den ayrılmadan önce Destiny'nin hikaye yönetmeniydi. Microsoft Studios'a geçtikten sonra Killer Instinct, Quantum Break, ReCore, Crackdown 3 ve en son Tell Me Why üzerinde çalıştı.
 
Halo Waypoint üzerinden yapılan açıklamaya göre "Eğer Halo'nun hikayelerinden, karakterlerinden ve genel olarak evreninden keyif alıyorsanız Joseph Staten teşekkür etmeniz gereken birkaç kilit geliştiriciden biri. Joseph Staten hikaye modu ekibini desteklemeye odaklanacak ve harika bir Halo oyunu oluşturmak için ihtiyaç duydukları her şeye sahip olmalarını sağlayacak."
 
343 Industries, son zamanlarda çıkan söylentilere yanıt olarak, oyunun 2021'in ötesine ertelenmeyeceğini ve en başından beri planlanan platformlara çıkacağını bir kez daha doğruladı.

Halo Infinite 2021'de Xbox Series X, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Sky: Children of the Light Nintendo Switch Versiyonu 2021'e Ertelendi Fortnite'ın Marvel Temalı Dördüncü Sezonu Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız