Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Infinite için Sekiz Dakikalık Oynanış Videosu ve Yeni Fragmanlar Yayınlandı

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo Infinite için yeni oynanış videosu ve iki yeni fragman yayınlandı.
 
Oynanış videosu hikaye modunun birkaç saat ilerisini gösteriyor ve ayrıca ilk olarak Halo Wars 2'de karşımıza çıkan düşman grubu Banished'ı tanıtıyor. 
 
Ayrıca 343 Industries stüdyo patronu Chris Lee tarafından belirtilene göre Halo Infinite 10 yıllık Halo'nun başlangıcı. Geliştirici ekip oyunu uzun yıllar boyunca her açıdan desteklemeyi ve geliştirmeyi planlıyor.  
 
Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X, Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) için çıkacak. İlk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Oynanış videosunu ve fragmanları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Hello Neighbor 2 Xbox Series X ve PC için Duyuruldu State of Decay 3 Xbox Series X ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-675C938D1

25.7.2020 22:19:12

+1
Z kuşağı anlamaz bunları. Halo Infinite ne olursa olsun aynı heycanı yaşatıyor fanlarına:

Philipp_Plein

25.7.2020 19:57:00

+3
Grafikler tam bir leşşşş oyunun ismini MALO olarak değiştirmeleri lazım.

sh4dy_081991

25.7.2020 18:55:50

0
Aynen şuan Ghost of Tsushima oynuyorum PS4'te otlar olsun, savrulan yapraklar, yaprakların gölgesi bile yere çok güzel vuruyor oyunda kaplama kalitesi çok iyi değil sadece o da PS4 gibi bir sistemde herşeyi fulleyemez adamlar sonuçta gücü belli. Sonra Xbox cephesinde bakıyorsun elinde canavar sistem var MS'in inanılmaz fonlama gücüde var yapımcıyı ama resmen hüsran yani. Gears 5 güzel oyundu ama mekanikleri yavaştan eskimeye başladı sanki, görselliği çok iyiydi ama gameplay mekaniklerinde animasyonlarda falanda güncelleme gerekebilir yeni nesilde. Sony kesinlikle işini daha iyi yapıyor adamlar Epic ile anlaşıp bi UE5 demosu gösterdiler bu bile yetti, bide bunun Ps5 ssdsi ile mümkün olduğunu belirtip kullanıcıyı kesinlikle daha iyi tavlamasını biliyorlar. Şuan kafamda sadece PC'nin yanında, PS5 almak var ilerleyen dönemde.

İdrak İstimlak

25.7.2020 13:12:31

0
Şimdi Xbox One'a geldiği için bu grafikler kötü görünüyor, asıl 2 sene sonra çıkacak oyunlara hazır olun diyenlere inşallah Xbox Series S isimli Lockheart düşük konfigürasyonlu konsol gerçek değildir diye temennide bulunurum. Çünkü bu düşük konfigürasyonlu konsolun gücünün 4TF olduğundan bahsediliyor ve yeni nesil tüm Xbox oyunları bu konsola da gelecekse, nasıl bir tablo ile karşılaşacağınızı bu oyuna bakarak tahmin edebilirsiniz. Yani bu grafik kalitesi nesil boyunca peşinizi bırakmayacak, eğer Lockheart kod isimli konsol çıkarsa. Lockheart'ın, Xbox One'a nesil başında gelecek crossgen oyunların bu tarz rezilliklere sebebiyet vereceğini uzun zamandır söylüyoruz. Sanıyorum bu nesil, bu konsoldan gördüğümüz her yerde koşar adımlarla kaçmamız gerekiyor...

Guest-675C938D1

25.7.2020 12:53:34

0
Sennnn haloyu savundunnnn !!!1?111!!!

MaeglinElendil

25.7.2020 01:22:16

0
Evet sizin gibilerin 'Eleştiri' kelimesini yanlış bildiğinizi unutmuşum. Kusura bakmayın. İyi geceler

Antikaruh

24.7.2020 21:50:50

+6
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

24.7.2020 21:43:05

+2
Valla bende acayip bir beklenti yarattılar sonra dedim ki ölüm hemen gaza gelme aha sonuç ortada yukarıda eleştirilere ultra fanboyun birisi demiş ki 'sesi çok çıkan azınlık ' demiş haklisin kardeş senin xbox'un en iyi oyunlarından birisi böyle olursa kusura bakma ama sony ezer niye biliyor musun? yılların pc kullanıcısı olan beni sadece tek bir oyunla tavlayıp ps aldırttı.daha tanıtmadıkları nice oyun var.bu xbox'a yakıştı mı?.o sesi fazla çıkan azınlığı konsol satış rakamlarında görüyoruz.Yazık bende heveslendiydim belki xbox bir fark yaratır demiştim ama yanılmışım neyse size iyi oyunlar biz sony ile mutluyuz.son olarak sayın microsoft'a bende çok kırıldım.

Guest-AEF248198

24.7.2020 20:14:26

+1
Silah geliştirmemizin bir nedeni hocam uzayda boşlukta sürükleniyor olmamaz yani kaybolmuşlar. Bu da zırh ve silahlar için belirli geliştirmeleri içereceği anlamına geliyor. Bu seriyi oynamamış boş boş konuşanlara bakmayın oyun iyi geliyor "sesi çok çıkan azınlığa" takılma hocam.

Guest-675C938D1

24.7.2020 16:36:02

0
Ben haloyu savundum !!1!!1!1! (Dur lan bunu benim soylememem gerekiyor...) Olay baştan anlattığım gibi. Herkes Halo ruhunu istiyordu ve olan da bu. :) Ek olarak o adam PS yayıncısıydı uzun senelerdir. Şuan Halo serisiyle beraber Xbox'a geçti geçecek. Keşke adamı bir inceleseydin. Adam halonun hikayesinden etkilendiği için hikayede bir gelişme gördü. Silah geliştirilebilecek artık Halo'da. Eskiden hikaye akışına göre biz zaten insan ırkının en gelişmiş halini temsil ettiğimizden geliştirme falan yoktu, neysek oyduk. Hikayede de geliştirme oldu diye heycan yapıyor adam. Gidiniz ve halo franchise'yi öğrendikten sonra haloyu eleştiriniz lütfen. [:\-]

MaeglinElendil

24.7.2020 13:48:30

+2
Cümlelerine ne kadar da güzel başlayıp tamamen bir fanboy olarak bitirebildin hayret ettim. Tabi siz elde olan mal kötü olduğu için karşı tarafa çamur atmadan duramıyorsunuz. Dostum Halo'nun ağırlığı ve hayranları ortada. Hayranlar bunu istediği için bir özüne dönüş var ona da kabul. Çok önemli bir seri Xbox markası için. Yalnız sen çıkıp bana 'Xbox Series X dünyanın en güçlü konsolu, daha güçlüsü gelmedi, Halo'yu hele bir görün yeni nesil neymiş görürsünüz!?! deyip bu demoyu gösterirsen ben kıçımla gülerim. Bütün oyunlarını PC'ye getiriyorsun ve konsolu satmak için en ağır topun Halo iken şöyle bir gameplay göstermek hakikaten çok komik. Attığın linklerden biri Windows Central linki. Youtube linki atmışsın bir de, adam her iki konsola da sahip üzerinde xbox hırkasıyla reaksiyon yapıyor başlığa 'Playstation Guy' yazdığı için böyle videolarla kendini avutmana gerek yok. Adam armorun kolunu görüyor çıldırıyor gerçekten mi gerçekten mi diye. Sanki oyun daha önce duyurulmamış gibi. Böyle youtuberları kıstas almak hiç doğru değil. Bak ben de sana bir kaç link bırakayım ilgini çekerse bakarsın. https://www.pcgamer.com/this-halo-infinite-screenshot-looks-bad-but-at-least-its-honest/ https://comicbook.com/gaming/news/halo-infinite-screenshots-gameplay-trailer-xbox-one-series-x-pc/ https://www.reddit.com/r/truegaming/comments/hwnuiv/how_are_the_halo_infinite_graphics_so_bad_given/ https://gamerant.com/halo-infinite-bad-graphics/ https://www.bbc.com/news/technology-53510582 [twitter=https://twitter.com/ayylmaotv/status/1286341661828755457]

Guest-675C938D1

24.7.2020 12:17:33

+1
Haloyu beğenmeyenler tam olarak ne bekliyorlar ki? Hikayesi tam, oynanış eski halolara göre modernize edilmiş, açık dünya konsepti var, bu sefer bir halo halkasında düz görevle ilerleyeceğimize bütün ringi dolaşabileceğiz, e düşmanlarda yeni "Banished"ler, Covenant'ın isyanciları. Napsın adamlar başka? Herbirimize Mjlonjir zırhı versinlerde biz mi savaşalım Gruntlarla falan? :D Halo ile ilgili oyuncu talebinin yurtdışında "kalsik halo ruhuna dönülmesi" olduğunu da unutmayın. Oyunu buna göre değerlendirin. Next Gen. Halo isteyen Halo 5'e baksın o zaten yeterince Next Gen. idi gençlik. Ayrıca Halo infinite'nin youtubedeki diğer videolarına bakarsanız oluşan Hype'yi görebilirsiniz. Herkes eski Halo ruhunun döndüğüne inanıyor.... Halo'yu sevenler oyun yeni diye değil eski ruhu geri getirdiği için seviyor. Biz eski ruhu hiçbir zaman yaşamadığımızdan bizim oyunculara bişey ifade etmiyor... Ayrıca aman etmesin. malesef bizim oyuncu kitlemizin kalitesi belli. Frontine, pubg, apex, sekiro, dark souls :DDDD E tabi bizim ps guys biraz bilmediği konunun cahili olduğundan Halo Hype'sini kendi ps dünyalarınca yorumluyorlar. Sadece Halo: Reach Last of Us serisinden uzunca bir dönem fazla sattı.... Son olarak şu iki linki inceleyin : https://www.windowscentral.com/halo-infinite-will-get-free-ray-tracing-update-after-launch https://www.youtube.com/watch?v=bMlKeuaHdsY (A PlayStation Guy's perspective on the reveal of Halo Infinite)

Rodion Raskolnikov

24.7.2020 09:27:31

+1
Bana göre oldukça sönük bir etkinlik oldu. Fable ve Hellblade 2 gibi oyunlardan oynanış gelseydi daha güzel olabilirdi. The Initiative stüdyosundan da bir şey gelmedi. Halo Infinite oyununa gelirsek ben oyunu görsel ve teknik anlamda oldukça sıradan buldum. Bungie'nin yapmadığı Halo ve Epic Games'in yapmadığı Gears serisi ile daha ne kadar yol alabilirler merak ediyorum. Bu oyunu Tlou2 ile kıyaslamak pek adil olmaz. Zira Tlou2 bir Naughty Dog oyunu ve teknik anlamda bana göre rakipsiz. Tlou2 bir yana Death Stranding, Rdr2, Days Gone, HZD gibi açık dünya oyunlarda yine bana göre teknik ve görsel açıdan daha iyi duruyorlar. Şu ana kadar genel izlenimim Sony daha az ama en üst kalite oyunlarla konsol satmaya yönelirken, Microsoft daha fazla ve belli bir kalitenin üstünde oyunlarla hizmet satmaya yönelmiş gibi görünüyor. Yani bana göre Microsoft'un rakibi Sony'den ziyade Steam, Epic, Geforce Now, Google Stadia gibi hizmetler olacak. Sony, konsolunu ciddi bir fiyat avantajı ile satışa çıkarabilirse çok iyi bir şatışa ulaşabilir.

gamerasi

24.7.2020 03:03:16

+2
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

MaeglinElendil

24.7.2020 02:59:31

+4
Hakikaten burada şu gameplayi savunan bile var.. Hayret ediyorum..

Metal-Gear

24.7.2020 02:53:54

+1
Güç muhabbeti pazarlama ile alakalı bir durum. Eğer amaç gücü kullanıp en iyi teknik deneyimi sunmak olsaydı Microsoft zaten UE5 demosu gibi bir oyun için görseller ile yapılabilecekler show'u hazırlardı. Bunun yerine hikaye odaklı deneyimler ve hizmet deneyimlerini hedeflemelerinde de bir sakınca yok. Microsoft'un hizmet politikası güzelleşti son yıllarda, oyun politikası biraz enteresan şu an. Sunumlarındaki oyunlarda çok ilgimi çeken bir şey olmadı birkaçı hariç. STALKER çok önemli, time exclusive olacağından PS5 sürümü 1 yıl gecikmeli gelir onun. Ben zaten PC'de oynarım her şekilde. Forza süper, birde life is strange'in geliştiricisinin yeni oyunu güzel olabilir onu merak ediyorum. Genel olarak sunum bence yeterli değil, alay edilebilir evet, çünkü çok iyi gösterimlerle gelineceği izlenimi vardı. ilk sunumda gösterilen korku oyunları falan daha güzeldi şu ankinden. Çok daha iyisinin yapılması gerekiyordu ama sağlık olsun. GEARS 6 gösterselerdi benim için olay bitmişti halbuki, deseler ki GEARS 6 sadece Xbox Series'e gelecek, gider bi tane alırım hiç acımam. HALO ise gerçekten yeni nesil bir oyun gibi değil. Hadi pek çok oyun zaten yeni nesil gibi değil ama bu bildiğin eski nesille şu anki nesil arasında kalmış görünüyor. Cephene özel bir oyun geliştiriyorsun, biraz konsolunun gücüyle show yapman lazım bu tip oyunlarda. Oyudaki otlar daha kamera vektörünün içerisindeyken kayboluyor, optimizasyon sıkıntısı mı çektiler dicem ama konsol zaten el verişli bir sistem sunuyor. Daha iyisi yapılabilmeli. Ne bileyim ya Xbox 360 zamanındaki o fırtınalar koparan Microsoft konsolu nerede, son iki nesildir çıkan Microsoft konsolları nerede. X360'ı seviyordum ben, her multiplatform oyunda en iyi deneyimi yaşatıyordu. Alan Wake falanda çıkınca coşturmuştu yani konsolu.

sh4dy_081991

24.7.2020 02:16:12

+2
Su yeni nesil diye gosterdikleri oyunlara bakin bide last of us 2 ye hangisi yeni nesil karistirirsiniz. Bu is konsolun gucuyle falan olmuyor iste yapimcinin elinde hersey. Sony Ps5 ike gene standarti belirler daha saglam studyolara sahipler.

sh4dy_081991

24.7.2020 02:04:46

+1
Ms cok fena madara oldu yalniz bu show dan sonra ozellikle o kadar guclu konsol 12 tf muhabbetlerinden sonra su gosterdikleriyle kendi ayaklarina siktilar resmen. Yani benim umurumda degil ben oyunlara bakarim pek konsol oyuncusuda sayilmam ama yabanci forumlarda insanlar fena alay ediyor Ms ile suan. Anlamadigim bide o kadar gaz verdiler insanlara. Cogu ps4 oyunu bile daha iyi gozukuyor bu Halo infinite den. Tamam cross gen 4k 60 fps vs de beklenti yuksekti gorsellik anlaminda. Bide o kadar guc muhabbetinden sonra.

powersmachine54

24.7.2020 01:14:56

+2
Killzone shadow fall,uncharted 4,infamuos second son gibi exclusive oyunların standart PS4'deki grafikler Halo 6 infinite'den çok daha iyi gözüküyor. Microsoft güçlü konsol çıkartıyor ama gücünü kullanan exclusive oyun çıkartmayı başaramıyor.

BSC Misafiri

24.7.2020 00:36:27

0
Ulan Sony sen neymişsin bee o güçteki aletten neler çıkardın, Bu beceriksizlerde 12 Tf ile daha gerilemiş oyunlar çıkarıyor..Yok abi yine yeni nesilde Grafik standartlarını Sony belirleyecek..

İdrak İstimlak

24.7.2020 00:25:40

0
Evet bu nesil bir oyunla, yeni nesil bir oyunu kiyasladigim için özür dilerim, bu büyük bir hataydı. Yani hayır abi 500 milyon dolar, 1000 kişi, 5 sene, ne bileyim Allah insanı böyle şaşırtıyor işte...

Tfn123

24.7.2020 00:18:07

+1
Artık anlayın kardeşim, Sony'in yaptığı ortalama bir exc. oyunu bile Xbox oyunlarının tümünden daha iyi. Şu rezilliğe bak, bu adamlar yıllardır exc oyunu etkileyiciliğine ulaşamadılar. Bırakın kardeşim artık.

BSC Misafiri

24.7.2020 00:01:47

0
Grafikleri Doom Eternal veya Gears 5 kadar gelişmiş gelmedi bana.

BSC Misafiri

24.7.2020 00:01:44

0
Görselliği ile değil sanat tasarımı hikayesi ve multisi ile güzel bir oyun olur.

BSC Misafiri

24.7.2020 00:01:11

+1
Arkadaş şu ponçik komik uzaylılardan kurtulun diyoruz herifler gameplayin ilk 15. saniyesinde şunları burnumuza sokuyor.. Neyse yav alacaklar düşünsün ne diyeyim.. Bir kişi bile demiyor mu şu adamlara başka bir ırk getirin bunlar çok komik la diye?

BSC Misafiri

24.7.2020 00:00:59

+2
Yemin ediyorum sunum bittiğinde Yine ne varsa Sony'de var dedim..Demek ki hedefim Ps5 olacak yine...Sony'nin sunumuna kurban ölüsü bile bin basar..Daha ben bu nesildeki Last of us kalitesinde grafik görmedim bu nasıl yeni nesil...

BSC Misafiri

24.7.2020 00:00:12

0
Grafikler ve oynanış xbox one oyunu gibi görünüyor. Daha etkileyici olmalıydı

BSC Misafiri

23.7.2020 23:59:57

+1
Biraz hayal kırıklığına uğradım. Bence Star Wars battlefront grafikleri çok daha etkileyiciydi. https://www.youtube.com/watch?v=BUS9Ql-26Yw

BSC Misafiri

23.7.2020 23:59:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: OldReview Bu video durumun özetidir...
Çizgisel ve sunum odaklı bir oyunla, açık dünya ve keşif odaklı bir oyunu karşılaştırırsan elbette bu sonuca varırsın. Elma ile armutu mukayese etmemeli.

YildirimBuyucusu

23.7.2020 23:59:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: OldReview <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xi1T2jey1NA" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe> Bu video durumun özetidir...
Bir oyun 6-7 yılda, diğer oyun ise 2.5 yılda geliştirilen oyun. Zaten karşılaştırman aşırı saçma bir olay. Birisi FPS oyunu, diğeri hikaye odaklı Sinematik oyun. Burada insanların önem verdiği şey, oyunun dünyası, oynanış çeşitliliği, vuruş hissi falan. Ayrıca bu oyun çıkış oyunu. En azından hikaye odaklı Last of Us Part 2'nin hikayesinden daha iyi olacağını biliyoruz.

TheNewAtilla

23.7.2020 23:28:15

0
Eğlenceli duruyor kesinlikle deneyeceğim. Bu arada bu oyun yeni nesil değil

Guest-AEF248198

23.7.2020 23:27:19

+1
Onca duyurulan güzel oyunu gördükten sonra ve bu oyunların Gamepasse geleceğini gördükten sonra hiçbir şey bulamadılar gelip Halo'nun grafiklerine sallıyorlar. Ne insanlar var ya!

Attila the Great

23.7.2020 23:15:45

+5
Ben en çok yukardaki malum elemana üzüldüm, pek bekliyordu bu oyunu. Çaktırmıyor ama o da grafikleri görünce şoka uğramıştır.

İdrak İstimlak

23.7.2020 23:02:12

0
Aylardır crossgen oyunlar canınızı sıkacak, savunmayın bu politikayı dedik, gözleri fanlıktan dönen üyeler ısrarla karşı çıktı, sonuç ortada. Bu oyunu gamepass'te bedava bile dağıtsalar konsolu sattırmaya yetmez.

ozi_41

23.7.2020 22:56:31

+1
1.8tf oldgen ps vs 12tf nextgen xbox güç olsa ne yazar beceri olmadıktan sonra

Attila the Great

23.7.2020 22:53:24

+2
Bu oyunu sehven Xbox 360 için geliştirmiş olabilirler mi? Ben bu şekilde ikna olabilirim.

Guest-AEF248198

23.7.2020 22:44:37

+2
Müthiş olmuş ya seriyi özüne döndürmüşler. Keşke açık dünyasını biraz daha görseydik. [DHTUBE=https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=pTp3W0mlsJA&feature=emb_title]

İdrak İstimlak

23.7.2020 22:37:00

+2
Ya vallahi şimdi ben şoklardayım. 500 milyon dolar bütçe, 1000 çalışan ile 5 yılda bunu mu yaptılar? O 1000 kişiye pizza getiren çocuk, şirketin çaycısı dahil mi, bu bütçenin ne kadarı reklama gidecek ve bu oyunun alacağı puanlara güvenerek alacak mıyız?

alpalp84

23.7.2020 22:21:03

0
Halo 3'den biraz hallice olmuş. Çıkışa kadar biraz daha çalışmaları lazım.

İdrak İstimlak

23.7.2020 22:13:00

+3
Bu video durumun özetidir...

Philipp_Plein

23.7.2020 22:06:01

0
Sunumdaki açık ara en fiyasko oyun tartışmasız.

Krone

23.7.2020 21:57:02

0
Önyargılı yaklaşmamak lazım ama görsel açıdan yeni nesil görünmüyor. 12 TF konsol için 500 milyon dolar bütçeli bir oyun deyince insan CGI seviyesinde fotorealistik şeyler bekliyor.

kruezberq

23.7.2020 21:49:11

0
Titanfall oyna daha çok keyif alırsın.. Olmamış..

dark dragon

23.7.2020 21:48:55

+3
12 tf abi dünyanın en güçlü oyun konsolu boru mu 500 milyon dolar harcandı oyuna efsane bir yapım geliyor ortaya xbox 360'dan hallice bir oyun çıkıyor

ReflexAction

23.7.2020 21:34:07

0
Tek kelimeyle rezalet bu neslinde kazananı belli oldu diyebiliriz şimdiden Forza grafik olarak iyiydi onun dışında Fable umarım güzel bir oyun olur başkada bir şey yoktu.

Guest-AEF248198

23.7.2020 21:22:57

0
Oyun özüne dönmüş çok güzel olmuş. Çıkışta ray tracing gelmeyecek diye haber çıktı Series X'de ray tracing destekli oynamak muhteşem olacak.

BayTuruncu

23.7.2020 21:20:25

0
ps4 ün çıkış oyunlarından killzone shadowfall bile daha iyi gözüküyor hersey grafik değil ama bi zahmet yeni nesil oyunsun yap birşeyler.

Dr.Danger

23.7.2020 21:06:05

+1
Grafiklere bak Neyse pc de akarız yanına da ps5 çekeriz paramız olunca

Metal-Gear

23.7.2020 20:58:47

0
Xbox One oyunu ayarında niyeyse.

Shovel Knight

23.7.2020 20:51:09

0
dakika 2.30 da sol altta çimenler yok oluyor 12TF btw

YildirimBuyucusu

23.7.2020 20:47:19

+1
Oyun baya iyi duruyor oynanış bakımından. Grafikler biraz düşündürüyor ama beklediğime değdi. Sondaki sahne beni baya heyecanlandırdı. Genel kitle bu HALO'dan gayet memnun. Güzel. Xbox Series X için yavaş yavaş para biriktirmeye başlayabilirim artk.

kataaay

23.7.2020 20:42:05

0
Eski nesle ait bir video değilse durum facia. Yıllardır geliştirilen Halo oyunu cidden bu mu ?

İdrak İstimlak

23.7.2020 20:39:30

+8
500 milyon dolar harcanan oyun bu ise, MS cidden bu işi bıraksın. Yeni nesil diyebileceğimiz, yeni nesil 12TF konsollarını sırtlayacak bir şey göremedim ben. Sunum genel olarak bence vasattı, bir iki dikkat çeken oyun dışında world premier olarak gösterilen ve launch exclusive denilen oyunların PS5'e de geleceğini varsayarak hiçte sağlam bir şeyler göremediğimi düşünüyorum. Daha Forza Motorsport'un yeni oyununu bile gösteremediler, oyun içi bir şey yoktu, Hellblade oyun içi göstermediler, Obsidian'ın ilgimi çeken oyununda, oyun içi bir şey göremedik, Fable duyuruldu, oyun içi bir şey yoktu. Bu oyunlar en az 2-3 senede gelebilirler, bazılarının çıkması belki daha uzun sürecek. Yani geriye State of Decay 3, Grounded, Bleeding Edge kaldıysa yandı gülüm, keten helva...

Berkayselcuk

23.7.2020 20:32:42

0
Infinite her şeyiyle ilk haloların gelişmiş versiyonu. Büyük ihtimalle de son halo olacak. Oyunu destiny tadında bi şeye çevirmişler. Hikayeler direkt bu oyuna eklenecek. Büyük ihtimalle oynanışa ve multiye abanıp o eski halo tadında ama sürekli güncellenen, her sistemin çalıştırabileceği halo fanlarının devamlı oynayacağı bir oyun yapıp seriyi kapattılar. Bu seriyi zorlamaya devam edip her seferinde risk almaktansa zaten 4-5 e burun kıvıran eski halo fanlarına destiny formülünde eski halo tadında bir oyun bırakmak çok daha mantıklı olabilir.

Shovel Knight

23.7.2020 20:12:26

+11
eski bir oyunun remastered hali gibi duruyor o kadar hype yaptılar çıka çıka böyle bir şey çıktı

Fearless_tr

23.7.2020 20:08:46

+18
Umarim xbox one oynanis videosudur bu :))))))))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız