Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 5'e Forge ve Yeni Haritaları Haftaya Geliyor!

 
    Bilhassa büyük keyif vadeden multiplayer moduyla övgüler alan Halo 5: Guardians'ın multiplayer kısmına yenilikler katacak güncellemesi haftaya geliyor.
 
Bu güncelleme ile birlikte Halo serisinin en önemli modu Forge oyuna dahil edilecek. Forge modunda kendi haritalarınız ve oyun kurallarınızı oluşturarak multiplayer modunu kendinizce bir eğlence unsuru haline getirebileceksiniz.
 
Multiplayer modunun eleştirilen kısmı haritaların azlığı ve döngüsüne ilişkin olarak da 1 tanesi Warzone moduna olmak üzere toplam 4 yeni harita oyuna dahil edilecek. Ayrıca yeni zırhlar, seriden aşina olunan bazı popüler silahlar ve yeni REQ paketleri multiplayer modunu tazeleyen önemli içerikler olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamesRadar halo xbox one fps 343 industries halo 5 Halo 5 Guardians multiplayer master chief agent locke fireteam osiris
ARK: Survival Evolved'un Xbox One Sürümünden Oynanış Videosu Yayınlandı PAL Bölgelerinde, PS4'teki PS2 Emulator Oyunları 50 Hz'de Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız