Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 5: Guardians'ın Yeni Spartan'ıyla İlgili Bilgiler Paylaşıldı

 
     Halo 5: Guardians ile ilgili taze bilgiler paylaşıldı. Oyunun yeni gizemli karakterinin adının Agent Locke olduğu daha önce açıklanmıştı.
 
     343'ün patronu Bonnie Ross, Eurogamer'a yeni Halo oyunuyla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Amaçlarının oyun bittiğinde oyuncuların bu yeni karakterin geri planıyla ilgili yeterince fikir sahibi olması olduğunu söyleyen Ross, Master Chief hayranlarının da endişeye kapılmasına gerek olmadığını belirtti. Master Chief geliştirilmekte olan bu yeni oyunun, dolayısıyla da serinin esas yıldızı olmaya devam edecek. Master Chief'i aynı zamanda Spielberg'in 2015'te başlayacak olan dizisinde de görebileceğiz.
 
     Master Chief'in Halo 5'teki konumuyla ilgili de açıklamalar yapan Ross, oyunculaın Master Chief'in zihninde daha önce hiç olmadığı kadar derinlere ineceklerini söyledi ve ekledi: "O bir insan, hep öyleydi. Ancak Halo 4'ün sonunda kim olduğunu ve neden var olduğunu sorgulamaya başlamıştı." Bonnie Ross, Halo 5'in Master Chief'in hikayesi bakımından bir devam oyunu olacağını söyledi.
 
      Halo 5: Guardians 2015'in son çeyreğinde Xbox One'a özel olarak çıkacak. 
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo Xbox One FPS 343 Industries Halo 5 Halo 5 Guardians
Kinect Kullanmayan Xbox One'ın GPU Değişimine Gelin Yakından Bakalım Destiny'nin PlayStation'a Özel içerikleri Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız