Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 4 İlk Oyundaki Gibi İnsanları Etkileyecek

Master Chief'in dönecek olması heyecan verici

     İlk Halo oyununu piyasaya çıktığı günlerde oynamıştım. Grafikler, yapay zeka ve atmosferi ile beni tam anlamıyla büyülemişti. Serinin daha sonraki oyunlarını beğensem de ilk oyunun zevkini hiç birisi verememişti. Şimdi 343 Industries ilk oyundaki duyguları yeniden yaşatmak amacında olduğunu söylüyor.
 
    Microsoft UK’den Stephen McGill'in açıklamasına göre Halo 4 ilk oyunda insanları etkileyen ana elementleri sunacak şekilde geliştiriliyor. Tabi ilk oyunu oynayamayanlar da var, çünkü seri 10 yıl önce başlamıştı ve o zamanlar 8 yaşında olan oyuncular bu oyunu oynayamamıştı. Şimdi 18 yaşında ilk Halo oyununu geliştirilmiş grafiklerle oynama şansını Halo: Combat Evolved Anniversary'de yaşayacaklar.
 
     Gears of War ya da Call of Duty'i kendilerine rakip görmediklerini de söyleyen McGill, Halo'nun o oyunlarla birlikte anılması gerektiğini ve karşı karşıya kalacakları bir rekabetin bulunmadığını belirtti.
 
     Oyunculara önce Halo: Combat Evolved Anniversary'i sunmak isteyen ve sonra da Halo 4 ile karşılarına çıkmak isteyen Microsoft'un bu planı doğru görünüyor. Biz de 10 yılın ardından ilk oyunu geliştirilmiş grafiklerle oynamak isteriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana
Uncharted 3'ün Betası Herkese Açık Hale Geliyor EA Oyunlarını Japonya'da Sega Dağıtacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

agarip

5.7.2011 13:19:20

0
tomb raider anniversary'de olduğu gibi yeni bir yapımla mı karşılaşacağız, yoksa HD'ye çevirme gibi grafik düzenlemesi mi olacak merak ediyorum.

SOLID SNAKE

5.7.2011 11:23:07

+2
Söz Konusu Master Chief'ise,Gerisi Teferruattır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız