Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Half-Life: Alyx Steam'de Şimdiye Kadarki En Popüler VR Oyunu Olmayı Başardı

 
Half-Life serisi 13 yıl aradan sonra sanal gerçeklik oyunu ile geri döndü ve beklendiği üzere oyun Steam'de şimdiye kadar çıkan en popüler VR oyunu olmayı başardı.
 
VR oyunlarında eş zamanlı kullanıcı sayısında rekor kırdı. Oyunu 42.858 kişi aynı anda oynadı. Bundan önceki rekor 8.717 ile Boneworks'e aitti.
 
Steam Spy'ın verilerine göre, oyun yaklaşık olarak 400 bin kişi tarafından satın alındı. Bunun 300 bini ön siparişlere ait.
 
Sanal gerçeklik sistemlerine sahip olan oyuncu sayısı az olduğu için Twitch üzerindeki izlenmeler de arttı. İlk gün oyunu 300 binden fazla kişi izledi. 
 
Half-Life: Alyx PC'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest ve Windows Mixed Reality üzerinde ulaşılabilir durumda. Half-Life ile Half-Life 2'nin arasında geçen oyun Combine adıyla bilinen bir uzaylı ırkına karşı verilen savaşı konu ediniyor. Alyx Vance'in ana karakter olduğu oyunda Alyx Vance ile babası Dr. Eli Vance insanlığın hayatta kalması için savaşıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Half-Life Half-Life: Alyx VR Sanal Gerçeklik SteamVR Valve
Steam'de Avalanche Studios Group Oyunlarına İndirim Torchlight III'ün Yeni Fragmanında ‘Sharpshooter’ Sınıfı Tanıtılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Caped 117 Crusader

26.3.2020 11:19:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 13 yıl VR oyun için bekletti şeref yoksunu firma... Türkiye gibi ekonomisi olan ülkeler anca izler zaten oyunu... Half life 3 de VR'le gelir izlemeye devam ederiz lanet olsun
bu nasıl yorum ya

BSC Misafiri

25.3.2020 22:53:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 13 yıl VR oyun için bekletti şeref yoksunu firma... Türkiye gibi ekonomisi olan ülkeler anca izler zaten oyunu... Half life 3 de VR'le gelir izlemeye devam ederiz lanet olsun
Boş ver hocam. Almanya'da doğsam ve vatandaşı da olsam VR oyunu HL gelmiş diye hype yapmazdım açıkçası. Bunun olayı FPS bir HL olmalıydı, olmadı. Benim için destansı bir eksik sayılmaz. Finaline bakar geçerim.. VR öyle düşündüğümüz kadar sarmıyor.

BSC Misafiri

25.3.2020 21:33:37

0
13 yıl VR oyun için bekletti şeref yoksunu firma... Türkiye gibi ekonomisi olan ülkeler anca izler zaten oyunu... Half life 3 de VR'le gelir izlemeye devam ederiz lanet olsun

RocK__StaR

25.3.2020 18:03:03

0
Oyunun sonu mükemmeldi soru işaretlerini giderdi adeta half life 3 ü oyunun içinde duyurdular resmen
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half-Life: Alyx
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız