Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guns of Icarus Alliance Humble Store'da Ücretsiz

 
Hava gemisi savaş oyunu Guns of Icarus Alliance PC'de kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.
 
Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler oyunun bir adet kopyasını Humble Store üzerinden alıp ardından Steam'de aktif edebilirler. Guns of Icarus Alliance 28 Temmuz 20:00'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak.
 

Guns of Icarus Alliance makinelerin yakıp yıktığı bir dünyanın kontrolü için yarışan altı seçkin grup arasındaki süregelen savaşın geçtiği, nihai PvP, PvE, steampunk hava gemisi savaş oyunudur. 32 oyuncu, her gemide 4 oyuncu olan epik hava gemisi savaşlarına katılabilir. Veya alışkanlıklarınızı öğrenen bir AI ile yarışmak için ekip oluşturabilirsiniz. Pilot, Mühendis ve Nişancı rolünü üstlenin ve ekibinizle zafere doğru ilerleyin. Gökyüzünün hakimi olmak için bir dizi oyun modu ve haritada geminizin zırhını onarın, düşman balonlarını vurun ve ustaca manevralarla savaşlara girip çıkın. Ekibiniz hangi platformdan oynuyor olursa olsun, oyun, ekibinizin birlik olabilmesi için platformlar arası sesli sohbet özelliğini tam olarak destekler. Sürekli değişen bu evrende, bir ekibin başarısı ve başarısızlıkları, savaş alanına kimin hükmettiğine göre dünyayı sürekli şekillendirir ve yeniden şekillendirir. Guns of Icarus’ta, siz ve ekibiniz birlikte zafer kazanır ya da yok olursunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Humble Store
Vampyr'e İki Yeni Oyun Modu Geliyor Güncelleme: Battlefield V Grand Operations Oyunun Çıkışında Ulaşılabilir Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız