Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gundam Versus Açık Beta ve Ön Sipariş Bonusu Duyuruldu

 
 
   Bandai Namco, San Diego Comic-Con 2017 dövüş oyunları paneli esnasında yaptığı açıklamada Gundam Versus için bir açık beta düzenleyeceğini duyurdu. Beta detayları ve tarihi henüz belli değil, oyunun çıkışından kısa bir süre önce yapılacak.
 
   Firma ayrıca kutulu ve dijital olarak sunulacak ön sipariş bonuslarını da açıkladı. Oyunu ön sipariş veren kullanıcılar “ASW-G-08 Gundam Barbatos Lupus,” “GN-005 Gundam Virtue,” ve “BN-876 Beta Hot Scramble Gundam.” indirilebilir içerik karakterlerine sahip olabilecekler. “BN-876 Beta Hot Scramble Gundam.” ön siparişe özel olacak ve daha sonra tek başına satılmayacak.
 
   Gundam Versus şu anda Japonya'da ulaşılabilir durumda. Oyun 29 Eylül'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Destiny 2'de 50'den Fazla Ara Sahne Bulunacak Ni no Kuni II: Revenant Kingdom için 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız