Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2'de 50'den Fazla Ara Sahne Bulunacak

 
   Eylül 2014'te piyasaya sunulan ilk Destiny'de hikaye anlatımından yoksun bir oyunla karşımıza çıkan Bungie ikinci oyunda bu durumu telafi etmek istiyor gibi görünüyor. 
 
   San Diego Comic-Con paneli esnasında konuşan oyunun anlatı kısmından sorumlu Jason Harris "Hikaye, Destiny 2'nin geliştirme sürecindeki büyük bir odak noktası." dedi. Jason Harris ilk başta Destiny 2'de 52 tane ara sahne bulunacağını söyledi ancak daha sonra tam sayıyı hatırlamadığını ancak kesin olarak 50'den fazla olduğunu belirtti.
 
   Bir kıyaslama yapacak olursak Destiny ve onun genişleme paketleri The Dark Below, House of Wolves, The Taken King ve Rise of Iron'da toplamda 45 adet ara sahne bulunuyordu. 
 
   Sadece Destiny 2'de ise 50'den fazla ara sahne bulunacak. Ayrıca Destiny 2 için iki adet genişleme paketi geleceğini de hatırlatalım. Bunlardan ilki kış, diğeri ise yaz mevsiminde yayınlanacak. Bunlarla birlikte oyunun hikayesi daha da genişleyecektir. 
 
   Destiny 2 6 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için, 24 Ekim'de PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Destiny 2 Bungie Activision FPS
Street Fighter EX Geliştiricisinin Yeni Dövüş Oyunu için 50 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Gundam Versus Açık Beta ve Ön Sipariş Bonusu Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.7.2017 23:18:52

0
İyi sömürmeye başlarlar milleti şimdi

BSC Misafiri

23.7.2017 23:18:51

0
Betasını oynadım gram etkilenmedim.

TheMuyu

23.7.2017 23:05:45

0
adamlar zaten oyunu eksik yapıp her sene dlc çıkarıyordu şimdi daha da ileri gidip senede 2 dlc çıkaracaklar helal olsun gerçekten tamamen soygun!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız