Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gundam Evolution'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Bandai Namco Online, oynaması ücretsiz çok oyunculu birinci şahıs nişancı Gundam Evolution'ın 21 Eylül'de Steam üzerinden PC için ardından 30 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Gundam Evolution, altıya karşı altı karşı oyuncu savaşlarını içeriyor. İlk olarak şu modlar yer alacak. Bölge Ele Geçirme, Hakimiyet ve Yıkım. Bandai Namco ayrıca yeni oynanabilir birimler Unicorn Gundam, Zaku II (Melee Loadout) ve Mahiroo'yu duyurdu. Bunun yanı sıra yeni haritalar Harbour City (Point Capture), Wilderness Mining Field (Point Capture), Guiana Highlands (Domination) ve Security Terminal'ı (Destruction) açıkladı.
 
Gundam Evolution, oyuncuların popüler Gundam anime serisindeki takımları kullanırken hızlı ve sürükleyici savaşları deneyimleyebilecekleri birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular, her biri kendine özgü yeteneklere sahip olan takımları kullanarak savaşabilir ve karakterler arası geçiş yapabilir.  
 
Fragman videosu
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera birinci şahıs nişancı Bandai Namco
Summer Time Rendering: Another Horizon PS4 ve Switch'e Geliyor Platform Oyunu LUCID Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gundam Evolution
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız