Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guilty Gear Xrd: Rev 2 Bu Sene İçerisinde Avrupa'ya Geliyor

 
   Dağıtıcı PQube, Guilty Gear Xrd Rev 2'nin 2017'de Avrupa'da PlayStation 4 ve PlayStation 3 için çıkış yapacağını doğruladı.
 
   Dövüş oyunu Guilty Gear Xrd: Rev 2 PlayStation 4'te kutulu ve dijital olarak yer alacak. PlayStation 3 sürümü ise sadece dijital olarak yer alacak. Ayrıca Guilty Gear Xrd: Revelator dijital yükseltme hem PlayStation 4 hem de PlayStation 3 için PlayStation Store üzerinde ulaşılabilir olacak.
 
   PQube tarafından paylaşılan yeni özellikler listesi şu şekilde:

1)Yeni Karakterler - Baiken ve Answer dövüşe katılacak.
2)Episode (Bölüm) Modunda Yeni Bir Hikaye - Genişletilmiş hikaye ve arcade modu Jam, Kum, Raven, Dizzy, Answer ve Baiken için yeni bir ışık tutacak.
3)Yeni Sahneler - Yeni sahnelerde dövüşün.
4)Yeni Hareketler - Sevilen karakterler yeni hareketler ve animasyonlar alacak.
5)Dövüşçü Listesinin Yeniden Dengelenmesi - Her dövüşçünün hareket setlerine kapsamlı revizyonlar yapılmıştır.
 
   Yeni paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Guilty Gear Xrd Guilty Gear Xrd -sign- dövüş playstation 3 playstation 4
Prey ‘Mimic Madness’ Tanıtım Videosu Nintendo Switch Batarya Süresi Test Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.2.2017 23:23:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Ctrl Alt Del Şu firmaya ayar oluyorum arkadaş ya. Yükseltme seçeneği sunun oyunlarınıza, her sene yapılan ufak tefek yenilikler için yeni bir oyun fiyatına satmayın.
Aslinda pek ufak eklemeler yapmiyorlar baya baya oyunu gelistirip bir yigin yeni icerik ve komple yeni hikaye modlari, karakterler, eski karakterlere yeni hareketler, yeni dövus arenalari ile piyasaya suruyorlar hatta en son oyunu ögretmek icin koyduklari mod muhtesem faydali ve islevsel ancak yine de önceki oyun zaten elinizde var ise 60 dolar icin yeterli degil yukseltme konusun da haklisiniz. Ciddi yakinilacak bir durum. Ne bileyim devamli kullancilar yeni oyunu almasin 25 dolara yeni icerigi satin alsin gibi birsey muhtesem olurdu misal ama bu haliyle cok kazik duruma geliyor. Bence böyle bir sisteme dönseler bu oyuncu sayisina pozitif yansir, oyun zaten guzel.

HayvanMetal

26.2.2017 19:12:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ctrl Alt Del Şu firmaya ayar oluyorum arkadaş ya. Yükseltme seçeneği sunun oyunlarınıza, her sene yapılan ufak tefek yenilikler için yeni bir oyun fiyatına satmayın.
Bu oyunun bir problemi daha var avrupa ve amerika sürümü kutulu satılmıyor hatırladığım kadarıyla, digital olarak devam ediyorlar seriye. Sadece japon sürümü kutluydu galiba.

Ctrl Alt Del

25.2.2017 20:46:39

0
Şu firmaya ayar oluyorum arkadaş ya. Yükseltme seçeneği sunun oyunlarınıza, her sene yapılan ufak tefek yenilikler için yeni bir oyun fiyatına satmayın.

HayvanMetal

24.2.2017 14:42:32

0
Bu oyunla alakalı en büyük problem yenisi çıkmaya yakın eskisini ucuzlatmaları ve yenisini görünce eskini oynayasanız gelmiyor çünkü her seferinde oyuna bir yığın yenilik eklenmiş oluyor. Stüdyo oyun üzerinde yıllarca çalışıyor. Bir sürümü alıp bir daha sadece gelen esktraları almak gibi bir seçenekte yok sanırsam. O yüzden uzak duruyorum ancak piyasada ki en güzel dövüş oyunlarından biri kesinlikle. Fakat stüdyonun satış politikası eskiden beri rahatsız edici.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guilty Gear Xrd
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız