Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars'dan Guild Wars 2'ye Geçeceklere Sürpriz

guildwars2

    Yılların Guild Wars oyuncularının ikinci oyundan bazı özel beklentileri olması çok doğal. ArenaNet'den de vefakar GW oyuncularını sevindirecek bir açıklama getirdi, firmanın yaptığı duyuruya göre Guild Wars oyuncuları ikinci oyuna geçişlerinde ilk oyunda yaptıkları ilerlemelere göre ödüllendirilecekler.
 
    Geliştirici firmanın blog'unda bu konuya ilişkin "Hall of Monuments Reward Calculator" adında bir sistem tanıtıldı. Sistemin işleyişi ise şöyle; Guild Wars'daki güncel karakterinizin ismini giriyorsunuz ve Guild Wars 2'ye geçtiğiniz halde kazanacağınız ödülleri görebiliyorsunuz.
 
    Ödüller arasında zırhlar, silahlar ve hatta oyun için evcil hayvanlar bile bulunuyor. AreaNet'in ilk oyuncuları unutmaması gerçekten sevindirici bir gelişme olmuş. Eğer siz de Guild Wars oyuncusuysanız, Guild Wars 2 ödüllerinizi görmek için buraya tıklayın.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mmorpg pc Guild Wars Guild Wars 2 hediye sürpriz AreaNet
Kojima, MGS: Snake Eater 3D Hakkında Konuştu Sonic Anniversary ile Yeni Mario&Sonic Oyunu Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

5.12.2013 20:27:31

0
Oyunun ilk haftasını benden iyi hatırlayan biri yoktur.Rezalet bir release olmasına rağmen oyunda adım atacak yer yoktu tüm sunucular full doluydu.3 ay sonra cof önü hariç tüm haritalar bomboştu.PvP yapmak için giriyordum pvp odaları bile 1-2 oda hariç boştu. Kullanıcıda haklı.Karakterinin cicili olması için o kadar farmı kimse yapmaz.

Jack Rabbit Slims

10.10.2010 14:13:30

0
WoW'dan dolayı GW1'i oynamamıştım. Bunu oynayabilirim sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız