Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2'nin Kapalı Betası Bu Seneye Yetişecek

Guild Wars 2'de aylık ödeme sistemi bulunmayacak.

     İçinde bulunduğumuz dönemin en çok beklenen MMO oyunlarından birisi Star Wars: The Old Republic, diğeri de tabiki Guild Wars 2. Bir çok eksiğine rağmen büyük bir kitleyi peşine takan ilk oyunun ardından bu sefer daha MMO tarzına uygun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Guild Wars 2 için hâla daha bir tarih yok.
 
     Hatırlayacağınız üzere NCsoft'dan Jaeho Lee, 4 ay önce Guild Wars 2'nin betasının 2011'in ikinci yarısında çıkacağını duyurmuştu. Ancak henüz tam olarak duyurulmamış sınıflar varken oyunun bekleyenleri biraz umutsuzluğa kapılmıştı. ArenaNet, Eurogamer Expo'da bu işe bir açıklık kazandırdı. Colin Johanson, "Guild Wars 2'nin kapalı betası tabiki de bu sene içinde yapılacak." açıklamasını yaptı.
 
     Johanson, "Şu an herkesin giremeyeceği bir beta sürecindeyiz. Sadece belirli oyuncular katılabiliyor. Sene sonuna doğru betaya katılacak kişi sayısı daha da artacak. Guild Wars 2'nin betasının herkese açılışı ise bu sürecin sonuna göre belli olacak." dedi ve ekledi; "Yani eğer betada sorunlar fazla olursa açık beta ciddi anlamda gecikebilir."
 
     MMO aleminin önemli fuarlarından G-Star, 10-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. G-Star'da bir duyuru gelir mi dersiniz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
ICO & SotC Collection'dan Çıkış Videosu Episode 3 Protestolarına Gabe Newell'dan Açıklama

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız