Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2'den Yeni Tanıtım Videosu

Farklı silahlarla yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.
 
     Guild Wars 2 için ArenaNet'ten oynanış görüntüleri içeren yeni bir tanıtım videosu geldi. Yeni videonun yanı sıra oyunun ön siparişleri de açıldı.
 
     Eğer oyunu denemek için sabırsızlanıyorsanız fakat kapalı beta testlerine davet edilmediyseniz kendinizi kabul ettirmek için ön sipariş ile satın alabilirsiniz. Ön sipariş veren oyuncular düzenlenecek tüm beta testlere giriş hakkı kazanıyor. Buna ek olarak oyuna 3 gün erken başlayabilmek de cabası. Dip not olarak ön siparişlerin aslında ön alım olduğunu belirtelim, yani oyunun dijital sürümünü önceden satın almış oluyorsunuz.
 



Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
THQ'nun Yapım Aşamasında Yeni Bir Oyunu Var eShop'a Zelda ve Street Fighter Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Emre_z3

10.4.2012 18:59:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri RedTurkei birşey dememiş ki, kendince oyunun bir eksiğini belirtmiş, yorumunu yapmış. Siz öyle düşünmüyor olabilirsiniz ama adama hakaret etmeniz için bir sebep yok.
Kesinlikle katılıyorum, İyice hoşgörüsüz, iyice dan-dun konuşur olduk milletçe...

BSC Misafiri

10.4.2012 18:29:29

0
RedTurkei birşey dememiş ki, kendince oyunun bir eksiğini belirtmiş, yorumunu yapmış. Siz öyle düşünmüyor olabilirsiniz ama adama hakaret etmeniz için bir sebep yok.

mgsmus

10.4.2012 17:07:15

0
Oyunda belli sınıflara yığılmayı engellemek için (Tank/Priest) healer gibi klasik sınıflar yok. Diğer oyunlarda mage isen genellikle zor giriyorsun partiye mesela. Herkes tank/priest arıyor vs...

NDA.nightwolf

10.4.2012 17:06:02

0
Redturkei metin 2 ye devam yada wow mu oynuyon ko mu ne oynuyasan sana kolay gele gw 2 dende bi zahmet senin gibiler uzak dursun

ducklaw41

10.4.2012 16:28:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: gokturkxgn oyun çıktığında tahmini kaç lira olur ya tahmini olan var mı ?
linkden bakabilirsin. https://buy.guildwars2.com/

RedTurkei

10.4.2012 16:28:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: sheldoncooper

quote:

Orijinalden alıntı: sheldoncooper <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: RedTurkei<br><br>Healer yoksa bende yokum, Keşke olsaydı ama herkes çat pat vurmayı sevmez bence oyunun büyük handikapı bu</blockquote><br>oynamıcak olman arenanet'e büyük bir darbe indiricek.
quote:

Orijinalden alıntı: sheldoncooper <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: RedTurkei<br><br>Healer yoksa bende yokum, Keşke olsaydı ama herkes çat pat vurmayı sevmez bence oyunun büyük handikapı bu</blockquote><br>oynamıcak olman arenanet'e büyük bir darbe indiricek.
gerçekten üstün zekalı eleştirin için teşekkür ederim.. Mahelle karıları gibi forumda kim ne yazmış dur şuna bir laf atıyım diye uğraşacağına oyun hakkında yorumunu alalım.. Bu bakış açısı seni yaş ve zeka potansiyelinle seni büyük yerlere getirecektir +almayı seviyosun galiba al birde benden + kaçyüzbin kişi sadece healer oynuyor biliyormusun tabi her insan beceremez sen tekmeleye devam et

sheldoncooper

10.4.2012 15:52:37

+2
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei Healer yoksa bende yokum, Keşke olsaydı ama herkes çat pat vurmayı sevmez bence oyunun büyük handikapı bu
oynamıcak olman arenanet'e büyük bir darbe indiricek.

RedTurkei

10.4.2012 15:45:57

-4
Healer yoksa bende yokum, Keşke olsaydı ama herkes çat pat vurmayı sevmez bence oyunun büyük handikapı bu

gokturkxgn

10.4.2012 15:40:14

0
oyun çıktığında tahmini kaç lira olur ya tahmini olan var mı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız