Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2'de Ranger Sınıfının Özellikleri


 
     Bu yıl betasının başlamasını beklediğimiz ve 2011 yılında oyuncularla buluşacak olan Guild War 2 ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ranger sınıfı ve oyundaki hayvanlarımız ile ilgili bilgiler tatmin edici.
 
      ArenaNet'teki açıklamalara göre Ranger sınıfı Sword (Kılıç), Axe (Balta) ve Dagger (Hançer) gibi tek elle kullanılan silahların yanı sıra 2 elle kullanılabilen uzun ve kısa menzilli ok ile büyük kılıç da kullanabilecek.
 
     Ranger sınıfı aynı zamanda hayvanları da savaşlar için çağırabilecek. Çağırabilecek 3 hayvanımız olacak olmasına rağmen sadece 1 tanesini istediğimiz an aktif yapabileceğiz. Oyunda aralarında Örümcek, Kertenkele ve kuşların da bulunduğu 12 tür hayvan bulunacak.
 
    Ayrıca hayvanlarımızın özelleştirme seçeneklerinin yanı sıra 20 evrim levelleri bulunacak ve her biri farklı evrim levellerinde otomatik olarak elde edilen bonuslara sahip olabilecek. Neticede hayvanlarımızın 4 yetenek slotunu açabileceğiz.
 
     İlk oyunun hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen Guild Wars 2, PC kullanıcılarını yine büyüleyecek gibi görünüyor.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mmorpg pc Ranger Pets Guild Wars
Double Fine Productions 4 Oyun Üzerinde Çalışıyor SWAT Kıyafetiyle Ördek Avlamak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız